Εκλογές 2015. Τσίπρας: Ο ελληνικός λαός δίνει εντολή για κυβέρνηση 4ετίας

Εκλογές 2015. Τσίπρας: Ο ελληνικός λαός δίνει εντολή για κυβέρνηση 4ετίας
ΑΘΗΝΑ - ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑ (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

"Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να ανοίγουμε δρόμους ακόμα και εκεί που δεν υπάρχουν", είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Α.Τσίπρας ο οποίος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στην Κυψέλη.

Την πεποίθηση ότι ο λαός θα δώσει εντολή συνέχειας, σταθερότητας και προοπτική, εντολή για ισχυρή κυβέρνηση τετραετίας, εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Α.Τσίπρας ο οποίος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στην Κυψέλη.

Ο Αλέξης Τσίπρας δήλωση αισιόδοξος για την επόμενη μέρα στη χώρα και σημείωσε ότι οι δυσκολίες θα ξεπεραστούν.

Η δήλωση του Α. Τσίπρα έχει ως εξής:

«Η Ελλάδα των δημοκρατικών παραδόσεων προσέρχεται σήμερα στις κάλπες. Ο ελληνικός λαός με τη συμμετοχή του δεν θα αφήσει άλλους να αποφασίσουν γι΄αυτόν. Θα πάρει το μέλλον στα χέρια του και έτσι θα επισφραγίσει τη μετάβαση σε μια νέα εποχή. Δίνοντας εντολή συνέχειας, σταθερότητας και προοπτικής, δίνοντας εντολή για μια ισχυρή κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας που έχει ανάγκη ο τόπος, αλλά και για μια κυβέρνηση μάχης προκειμένου να συνεχίσει με την ίδια αποφασιστικότητα την ίδια αυταπάρνηση να δίνει τις μάχες για την υπεράσπιση του δίκαιου του λαού, όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά αυτή τη φορά και μέσα στη χώρα. Για τις μεγάλες συγκρούσεις που είναι αναγκαίες προκειμένου να προχωρήσουμε στις τομές, στις αλλαγές, στις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος για να ανασάνει. Για να ξεφύγουμε από το παλιό καθεστώς που μας κρατά καθηλωμένους, να δώσουμε την προοπτική οι νέοι άνθρωποι να μπορέσουν να ζήσουν σε αυτόν τον τόπο, να ονειρευτούν, να δημιουργήσουν, να μείνουν εδώ. Αλλά και να γίνει η χώρα μας ένας ισχυρός και ισότιμος εταίρος στην Ευρώπη.

Είμαι αισιόδοξος, αύριο ξεκινάει μια καινούργια μέρα, μια μέρα που μπορούμε να την κερδίσουμε από σήμερα. Οι δυσκολίες θα ξεπεραστούν, με σταθερά βήματα, γνωρίζοντας το δρόμο που πρέπει να βαδίσουμε, είμαι αισιόδοξος ότι θα προχωρήσουμε μπροστά ανοίγοντας δρόμους. Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να ανοίγουμε δρόμους ακόμα και εκεί που δεν υπάρχουν όταν ο λαός μας είναι στην πρώτη γραμμή και η νέα γενιά, τα πάντα είναι δυνατά. Να είστε καλά».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα