Εκλογές 2019: Το ΚΚΕ ανακοίνωσε ονόματα στα ψηφοδέλτια Επικρατείας και Αττικής

Εκλογές 2019: Το ΚΚΕ ανακοίνωσε ονόματα στα ψηφοδέλτια Επικρατείας και Αττικής
Ο γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας σε ομιλία του Eurokinissi

Υποψήφιος στον Δυτικό Τομέα της Αττικής και στον νομό Βοιωτίας, θα είναι στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. Στο Επικρατείας η Έρη Ρίτσου.

Η Αλέκα Παπαρήγα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΚΕ ενώ ο Θάνος Μικρούτσικος λαμβάνει τη 12η τιμητική θέση.

Άλλες υποψηφιότητες στο ψηφοδέλτιο της Επικρατείας του ΚΚΕ θα είναι αυτή της Έρης Ρίτσου, της οποίας γονείς είναι ο ποιητής Γιάννης Ρίτσος και η γιατρός Γαρυφαλιώ Γεωργιάδου – Ρίτσου. Σπούδασε Αγγλική Φιλολογία και εργάστηκε στην Εθνική Τράπεζα.

Ανάμεσα στους υποψηφίους θα βρίσκεται και ο Γιώργος Ροϊδης, Αντιναύαρχος εν αποστρατεία του Πολεμικού Ναυτικού, υπήρξε πρόεδρος των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων (ΕΑΣ) και πρόεδρος της εταιρίας “Ελληνικά Συστήματα Παραγωγής Πολιτικών Προϊόντων”.

Ακόμη υποψήφιοι θα είναι τα μέλη του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Μάκης Παπαδόπουλος και Λουίζα Ράζου.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα είναι υποψήφιος στο Δυτικό Τομέα της Αττικής και στο νομό Βοιωτίας.   

Στην Α’ Αθήνας θα είναι υποψήφια η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη.

Στο Βόρειο Τομέα υποψήφιοι θα είναι ο Θανάσης Παφίλης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κόμματος, ο Γιάννης Αγγέλου, συνταγματάρχης εν αποστρατεία,  συνεργαζόμενος με το ΚΚΕ καθώς και ο Ντίνος Αποστόλης, γιατρός από το Χαλάνδρι.

Στο Δυτικό Τομέα υποψήφιος θα είναι ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης με τη Λαϊκή Συσπείρωση στις απερχόμενες περιφερειακές εκλογές.

Αντίστοιχα στην Ανατολική Αττική θα συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Γκιόκας, βουλευτής του Κόμματος καθώς και η ηθοποιός Ελένη Γερασιμίδου.

Ο Χρήστος Κατσώτης, βουλευτής του Κόμματος, όπως και ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, θα βρίσκονται στα ψηφοδέλτια του Νοτίου Τομέα Αττικής, μαζί με τους καλλιτέχνες Παύλο Ορκόπουλο και Νικολέτα Βλαβιανού καθώς και τη δημοσιογράφο Αγλαϊα Κυρίτση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα