Επίθεση από αγνώστους σε περίπτερο του ΚΚΕ. Ένας τραυματίας

Επίθεση από αγνώστους σε περίπτερο του ΚΚΕ. Ένας τραυματίας

Επίθεση αγνώστων με έναν ελαφρά τραυματία σε εκλογικό κιόσκι του ΚΚΕ

Στην πλατεία Αγίας Παρασκευής άγνωστοι επιτέθηκαν και τραυμάτισαν ελαφρά δημοτικό σύμβουλο της πόλης.

Η επίθεση έγινε στις 09.30 το βράδυ στην κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής και δράστες φέρονται να είναι δύο, οι οποίοι επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά.

Οι δράστες είχαν μαζί τους και ένα σκυλί ράτσας πίτμπουλ.

Ο τραυματίας, ο οποίος είναι και γραμματέας της τοπικής οργάνωσης του ΚΚΕ, φαίνεται να έχει δεχτεί χτύπημα με σιδερογροθιά.

Παράλληλα υπάρχουν πληροφορίες και για επίθεση σε εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ.

Η αστυνομία διενεργεί ελέγχους, ενώ σύμφωνα με μη επιβεβαιωμένη πληροφορία οι δύο δράστες φώναξαν “κομμούνια θα πεθάνετε”.

ΚΚΕ: “Tραμπούκικη επίθεση φασιστοειδών”

Το ΚΚΕ, με ανακοίνωσή του, καταγγέλλει την τραμπούκικη επίθεση φασιστοειδών εναντίον στελέχους του ΚΚΕ στο εκλογικό περίπτερο του Κόμματος στην Αγία Παρασκευή.

“Επιβεβαιώνεται ακόμα μια φορά, ότι τα διάφορα ναζιστικά μορφώματα αποτελούν το μαστίγιο του συστήματος για την τρομοκράτηση των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων. Στο στόχαστρο τέτοιων οργανώσεων βρίσκεται μόνιμα το ΚΚΕ, οι κομμουνιστές και οι εργαζόμενοι που αγωνίζονται ενάντια στην πλουτοκρατία.

Τα φασιστοειδή και η τρομοκρατική τους δράση, μπορούν να αντιμετωπιστούν μόνο με την απομόνωση και καταδίκη τους από τον ίδιο το λαό, με την ισχυροποίηση του εργατικού λαϊκού κινήματος. Μόνο ένα λαϊκό κίνημα της ρήξης και της ανατροπής μπορεί να εξουδετερώσει το φασισμό και το ναζισμό, που είναι γέννημα θρέμμα του βάρβαρου καπιταλιστικού συστήματος”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα