Κυρίτσης και Μπογδάνος έπαιξαν “Σκληρό Ροκ” στον News 24/7 στους 88,6

Κυρίτσης και Μπογδάνος έπαιξαν “Σκληρό Ροκ” στον News 24/7 στους 88,6
Γιώργος Κυρίτσης και Κωνσταντίνος Μπογδάνος καλεσμένοι στην εκπομπή "Σκληρό Ροκ" με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο News 24/7 88,6 / Watkinson

Οι διαξιφισμοί του Γιώργου Κυρίτση και του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στον αέρα του News 24/7 στους 88,6 για τις εκλογές, τη Μάγδα Φύσσα και τον Ρουπακιά, τα Εξάρχεια και το οικονομικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας.

“Σκληρό ροκ” στο ραδιόφωνο του News 24/7 στους 88,6, με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο, “έπαιξαν” Γιώργος Κυρίτσης και Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Το ντιμπέιτ των δυο ανδρών ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον με τους πρώην δημοσιογράφους και νυν υποψήφιους βουλευτές (ο Κυρίτσης με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Μπογδάνος με τη Νέα Δημοκρατία) να είναι ιδιαίτερα άνετοι ο ένας με τον άλλον, ενώ έκαναν αρκετές φορές διάλογο χωρίς διαμεσολάβηση.

Μπογδάνος και Κυρίτσης στην εκπομπή "Σκληρό Ροκ"

 

Αντάλλαξαν, λόγου χάρη, απόψεις για το οικονομικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για το οποίο ο κ. Μπογδάνος είπε ότι δεν γονατίζει τη μεσαία τάξη όπως έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο κ. Κυρίτσης ισχυρίστηκε ότι η φορολογία που προτείνει η Νέα Δημοκρατία κάθε άλλο παρά προοδευτική είναι.

Μπογδάνος και Κυρίτσης στην εκπομπή "Σκληρό Ροκ"

 

Κληθείς να σχολιάσει το χαρακτηρισμό “λυτή” με τον οποίο είχε περιγράψει τη Μάγδα Φύσσα ο πρώην παρουσιαστής του ΣΚΑΙ είπε ότι εννοούσε ότι την αφήνουν απροστάτευτη απέναντι στον τραμπούκο Ρουπακιά. Αποκάλυψε δε ότι της έχει στείλει και προσωπικό μήνυμα γι’ αυτό. Είπε, τέλος, ότι έχει ζητήσει πάνω από πέντε φορές συγγνώμη για την ατάκα του περί τανκς και ΕΡΤ στο Twitter.

Ο κ. Κυρίτσης μιλώντας για τη σύλληψη Σακκά και την πιθανή ανοχή του ΣΥΡΙΖΑ στην ανομία, είπε ότι δεν θα ήταν δυνατόν να προβλέψουν το μέλλον όταν έλεγαν ότι έπρεπε να αποφυλακιστεί ο Σακκάς και συμπλήρωσε ότι για την Αριστερά το θέμα των δικαιωμάτων είναι ταυτοτικό ζήτημα. Συμπλήρωσε ότι επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ οι συλλήψεις που έχουν γίνει για τα ναρκωτικά στα Εξάρχεια δεν είχαν γίνει ποτέ στο παρελθόν.

Μπογδάνος και Κυρίτσης στην εκπομπή "Σκληρό Ροκ"

 

“Μονομάχησαν” επίσης για το απευθείας ντιμπέιτ των Τσίπρα και Μητσοτάκης που από ότι φαίνεται δεν θα γίνει. “Ούτε εγώ θα πήγαινα σε ντιμπέιτ με τον Τσίπρα γιατί λέει συνεχώς ψέμματα και είναι προσβλητικός” ισχυρίστηκε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ενώ από τη δική του πλευρά ο Γιώργος Κυρίτσης είπε ότι ο Μητσοτάκης δεν πάει σε απευθείας ντιμπέιτ γιατί δεν μπορεί να λειτουργήσει εκτός κειμένου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα