Ευρωεκλογές 2014. Κάρολος Παπούλιας: “Οι Έλληνες να ενισχύσουν τις δημοκρατικές δυνάμεις”

Ευρωεκλογές 2014. Κάρολος Παπούλιας: “Οι Έλληνες να ενισχύσουν τις δημοκρατικές δυνάμεις”
Ο ΠτΔ ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΨΗΦΙΣΕ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ (EUROKINISSI/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ) Eurokinissi

Τι δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αφού ψήφισε στα Ιωάννινα. Ζήτησε τη δημιουργία μιας ΕΕ της ειρήνης και των εργαζομένων (Vid)

Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, ο οποίος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στα Ιωάννινα.

Ο κ. Παπούλιας, ζήτησε υπερψήφιση των δημοκρατικών δυνάμεων, ώστε να δημιουργήσουν μια ΕΕ της ειρήνης, αλλά και των… εργαζομένων.

“”Είναι μία ωραία ημέρα. Τελειώνει ο κύκλος των αυτοδιοικητικών εκλογών. Όπως είπα και την περασμένη Κυριακή ελπίζω να εκλεγούν εκείνοι που έχουν μεράκι να προσφέρουν. Γιατί η αυτοδιοίκηση είναι ένας τόπος προσφοράς, φαντασίας και δημιουργικότητας. Σήμερα όμως έχουμε και τις σημαντικές, πολύ σημαντικές εκλογές για την Ευρωβουλή. Ελπίζω οι Έλληνες ψηφοφόροι να ενισχύσουν τις δημοκρατικές δυνάμεις του Ευρωκοινοβουλίου για να μπορέσουν να διαδραματίσουν τον σπουδαίο ρόλο της κατοχύρωσης της ειρήνης, της ενίσχυσης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, του περιορισμού της γραφειοκρατίας των Βρυξελλών, του περιορισμού των κοινωνικών ανισοτήτων και να είναι μια Ευρωβουλή προς όφελος των εργαζομένων όλων των λαών της Ευρώπης”,  δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα