Γ. Παπανδρέου: Θα είμαστε και αύριο εδώ, όπως υποσχεθήκαμε

Γ. Παπανδρέου: Θα είμαστε και αύριο εδώ, όπως υποσχεθήκαμε
ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΙΔΗΣΟ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ--ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI Eurokinissi

Τι δήλωσε ο Γιώργος Παπανδρέου μετά την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων των exit polls

“H απόφαση του λαού, είναι μα απόφαση που πρέπει να γίνει σεβαστή και στο εξωτερικό και στο εσωτερικό. Η θέση μας την οποία υποστηρίξαμε παραμένει ισχυρή. Η Ελλάδα από αύριο χρειάζεται μια κυβέρνηση με ξεκάθαρο προοδευτικό πλαίσιο”, τόνισε ο Γιώργος Παπανδρέου, σημειώνοντας ότι το Κίνημα θα είναι στη Βουλή ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

“Κανένα κόμμα ακόμα και αυτοδύναμο δεν μπορεί στις σημερινές συνθήκες μόνο του. Το έργο που πρέπει να γίνει χρειάζεται πολλές πλάτες, πρέπει να σεβαστούν όλοι τις θυσίες των Ελλήνων για να μην μπούμε σε μια δίνη περιπετειών”, τόνισε και συνέχισε, λέγοντας: “Χρειαζόμαστε ένα δικό μας ελληνικό σχέδιο με βαθιές προοδευτικές αλλαγές, τη δική μας αξιόπιστη απάντηση απέναντι σε όσους αμφισβητούν τη βούληση να αλλάξουμε τη χώρα”.

“Πρέπει να δημιουργήσουμε επιτέλους μια ουσιαστική και λειτουργική δημοκρατία και να εμπιστευτούμε τους πολίτες”, είπε και επανέλαβε την άποψή του για διεξαγωγή δημοψηφίσματος.

“Το Κίνημα μας και μόνο με τη παρουσία του στις εκλογές παρουσίασε έναν άθλο. Θα είμαστε και αύριο εδώ, όπως υποσχεθήκαμε. Συνεχίζουμε πιο αποφασισμένοι με τη δύναμη δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων που μας τίμησαν με τη ψήφο τους”.

Τέλος, σημείωσε πως θα προσχωρήσει σε συνέδριο για τη δομή και τις ποιοτικές προτάσεις του κινήματός του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα