Όλγα Γεροβασίλη: Δίνουμε τη μάχη για να είμαστε πρώτοι στις εθνικές εκλογές

Η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη
Η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη EUROKINISSI

H υπουργός προστασίας του Πολίτη μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7 στους 88,6 σημειώνοντας, πως το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ απευθύνεται προς όλους τους πολίτες.

“Δίνουμε τη μάχη για να είμαστε πρώτοι στις εθνικές εκλογές”, δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή "Παιχνίδια Εξουσίας" με τον Βασίλη Σκουρή η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη η οποία παραδέχτηκε ότι δεν είναι εύκολο.

Όπως είπε θα αντιπαρατεθούν δύο πολιτικά σχέδια για το μέλλον της χώρας και καταλόγισε στη ΝΔ λασπολογία, υπόγεια χτυπήματα και fake news με δολοφονίες χαρακτήρων.

Η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη ανέφερε ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ απευθύνεται σε όλους τους πολίτες και κατά την ίδια, θα δοθεί έμφαση στους άξονες της ανάπτυξης, του κοινωνικού κράτους και της δημόσιας διοίκησης, και συγκεκριμένα στο τί παρέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ στους συγκεκριμένους τομείς και τί πέτυχε.

Σχολιάζοντας τα των μετατάξεων και της υπόθεσης Χριστοδουλοπούλου, η Υπουργός έκανε λόγο για ατυχή έκφραση και είπε ότι το θέμα έληξε με τη συγνώμη και την παραίτηση της κας. Χριστουδουλοπούλου.

Σχετικά με το άνοιγμα Καμμένου στη ΝΔ, σημείωσε ότι αυτή την εξέλιξη έχει ενδιαφέρον να τη σχολιάσει η ΝΔ και τόνισε ότι από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ έχει κλείσει ο κύκλος της συνεργασίας με τους ΑΝΕΛ.

Στρατηγική πολιτική η προοδευτική συμμαχία η οποία θα εκφραστεί και στα ψηφοδέλτια καθώς όπως είπε πρόκειται για “συμμαχία βάσης απέναντι σε μια νεοφιλελεύθερη λαίλαπα”.

Άσκησε κριτική στο ΚΙΝΑΛ για την στάση του απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ και υπογράμμισε ότι το θέμα είναι αν θα αλλάξει την πολιτική του, κάτι που σύμφωνα με την κα. Γεροβασίλη δεν φαίνεται να συμβαίνει.

Εκτίμησε ότι η ανανέωση προσώπων βοηθάει, σχολιάζοντας τις πληροφορίες για την τοποθέτηση Αχτσιόγλου στην πρώτη θέση του επικρατείας. Έκανε λόγο επίσης για τεράστιο πολιτικό κεφάλαιο του Πρωθυπουργού και είπε ότι “ο ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον Τσίπρα θα είναι ο προοδευτικός πόλος της χώρας”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Εθνικές Εκλογές 2019, Εκλογές 2019, ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
SHARE: