Γιώργος Ντέμος: Το ψηφοδέλτιο μας για την Αργολίδα είναι πολυσυλλεκτικό”

Γιώργος Ντέμος: Το ψηφοδέλτιο μας για την Αργολίδα είναι πολυσυλλεκτικό”

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αργολίδας μίλησε στο NEWS 247

Ο Γιώργος Ντέμος  είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός – εκπαιδευτικός ΕΠΑΛ. Στις ατυτοδιοικητικές εκλογές  είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αργολίδας με τον συνδυασμό «Δημοκρατική Πελοποννησιακή Συνεργασία – Γιώργος Δέδες – Πράξη Ανάπτυξης».

Μιλώντας στο NEWS 247 εξήγησε τους λόγους που τον ώθησαν να ασχοληθεί με την πολιτική.

ΕΡ:Πώς και γιατί αποφασίσατε ν’ ασχοληθείτε τώρα με την πολιτική;

ΑΠ:Ανήκω σε αυτούς τους ανθρώπους που τόσα χρόνια προσπαθούν καθημερινά  για το κοινό καλό μέσα από τον  επαγγελματικό τους χώρο και τον κοινωνικό τους περίγυρο και άφηναν την πολιτική στους «επαγγελματίες». Έτσι και εγώ προσπαθούσα μέσα από την δουλειά μου ( είμαι καθηγητής στο 1ο ΕΠΑΛ ΑΡΓΟΥΣ ) να προσφέρω στους μαθητές μου και την κοινωνία.  Όμως η πραγματικότητα απέδειξε ότι οι  «επαγγελματίες» της πολιτικής δεν είναι ικανότεροι από όλους εμάς τους καθημερινούς Επαγγελματίες της πραγματικής ζωής. Αισθάνθηκα λοιπόν  ότι μπορώ και εγώ να είμαι παρών σ’ αυτόν τον αγώνα , ώστε να συμβάλω πιο ενεργά με τις γνώσεις και την εμπειρία μου στην διαμόρφωση ενός καλύτερου μέλλοντος.

ΕΡ:Γιατί επιλέξατε τον συνδυασμό της Δημοκρατικής Πελοποννησιακής Συνεργασίας ;

“Για τρείς λόγους :

1. Γιατί είναι ένας ανεξάρτητος συνδυασμός

2.Το ψηφοδέλτιο μας στην Αργολίδα είναι πολυσυλλεκτικό και αποτελείται από ικανούς καθημερινούς Επαγγελματίες της πραγματικής ζωής που και αυτοί αποφάσισαν ότι είναι ώρα να δράσουν και να πράξουν.

3. Γιατί εκτιμώ αφάνταστα τόσο τον Γιώργο Δέδε υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου όσο και τον Ανδρέα Πουλά   υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη  Αργολίδας δύο πρόσωπα καθαρά με ήθος και όραμα.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα