Καταγγελία Μητρόπουλου για προσπάθεια αποκλεισμού του από τα ψηφοδέλτια

Καταγγελία Μητρόπουλου για προσπάθεια αποκλεισμού του από τα ψηφοδέλτια

Μετά τις απειλές περί αυτοκτονίας, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος "καρφώνει" τον Χρ. Σπίρτζη ότι ξέθαψε την υπόθεση φοροδιαφυγής, προκειμένου ο ίδιος να μπει στο ψηφοδέλτιο και να του πάρει τη θέση. Αναλυτικά όλα όσα είπε ο εργατολόγος από το βήμα της Πανελλαδικής Σύσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ

Στην καταγγελία ότι ο Παναγιώτης Νικολούδης του αποκάλυψε ότι κυβερνητικό στέλεχος έδωσε εντολή στον εισαγγελέα τον φάκελος του για αίτησης άρσης της ασυλίας του στη Βουλή, προχώρησε ο Αλέξης Μητρόπουλος, από το βήμα της πανελλαδικής συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Μητρόπουλος αναφερόμενος στη συνέχεια στον πρώην υπουργό υποδομών Χρ. Σπίρτζη,  είπε χαρακτηριστικά: “Μαθαίνω ότι κάποια κανάλια επειδή ποντάρουν ότι θα μπει ο Σπίρτζης επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο της περιφέρειας Αττικής, – πάνω από τον ηρωικό Πάντζα και τον Αθανασίου και πάνω απ’ όλους μας -, άρχισε ένας πόλεμος σπίλωσης  για μένα άνευ προηγουμένου. Τα έχω αποκαλύψει στον Πρόεδρο. Ο σύντροφος Φλαμπουράρης τα ξέρει από την Πέμπτη. Στο θέμα της σπίλωσής μου, ότι δεν υπάρχει φορολογική εκκρεμότητα, θα δώσω αύριο εξηγήσεις”.

Σε σχέση με την ένταξή του ή όχι στα ψηφοδέλτια ο Αλέξης Μητρόπουλος τόνισε: “Θέλω να πάω μαζί σας. Δεν έχω ξαναϋποστεί τέτοια σπίλωση. Θα είμαι στο πλευρό του ΣΥΡΙΖΑ αν πάμε σε τροχιά ανάπτυξης και αποδέσμευση του μνημονίου”.

Παρέμβαση στο Mega με αναφορές σε… αυτοκτονία

Την ίδια στιγμή, ο γνωστός εργατολόγος έκανε παρέμβαση στο δελτίο Mega το Σάββατο το βράδυ, προσπαθώντας να αντικρούσει το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού για τη γνωστή υπόθεση φοροδιαφυγής.

Μιλώντας εν θερμώ, ο κ. Μητρόπουλος είπε πως το συγκεκριμένο ρεπορτάζ τον ευτέλισε στο πανελλήνιο με αποτέλεσμα και ότι “μέχρι αύριο θα έχω αυτοκτονήσει” (δλδ σήμερα).

Το θέμα έχει να κάνει με το αίτημα του Εισαγγελέα για άρση της ασυλίας του σχετικά με την υπόθεση φοροδιαφυγής, την οποία ωστόσο, ο ίδιος ο κύριος Μητρόπουλος υποστηρίζει πως έχει παραγραφεί. Το ποσό αυτό αγγίζει τα 750.000 δολάρια.

“Πρέπει το πανελλήνιο να μάθει. Η κυρία συνεργάτιδά σας δεν διάβασε τη γνωμοδότηση, η οποία λέει ότι η συγκεκριμένη υπόθεση έχει παραγραφεί από το 2010 και ειλικρινά, δεν ξέρω τι απονενοημένη κίνηση θα κάνω”, συνέχισε οργισμένος ο κ. Μητρόπουλος.

“Με ευτελίσατε, σάς παρακαλώ πολύ να ζητήσετε συγγνώμη στο κοινό σας. Σφάλατε κι εσείς και ο κ. Εισαγγελέας. Υποπέσατε σε τερατώδες λάθος, παρασύρατε το μεγάλο κανάλι, με ευτελίσατε”, είπε ο ίδιος απευθυνόμενος στο ρεπορτάζ της Σοφίας Φασουλάκη και συνέχισε: “Ακούει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και όλο το πανελλήνιο. Γιατί το κάνατε αυτό σε βάρος ενός αγωνιστή και ενός τίμιου πολίτη; Δεν έπρεπε το μεγάλο κανάλι που τόσο έχω στηρίξει και τόσο με έχει στηρίξει, να το κάνει αυτό!”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα