Λεβέντης στο NEWS 247: Τώρα ξεκινάει ο αγώνας μας εναντίον της σαπίλας

Λεβέντης στο NEWS 247: Τώρα ξεκινάει ο αγώνας μας εναντίον της σαπίλας
Dimorsitanos

Λίγε ώρες μετά την ανακοίνωση των exit poll και της ανόδου των ποσοστών της Ένωσης Κεντρώων μόλις στο 21,67% της ενσωμάτωσης, το NEWS 247 επικοινώνησε με τον Βασίλη Λεβέντη. Τι σχολίασε για το Ποτάμι, τους ΑΝΕΛ και τα πιόνια των ΜΜΕ

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των exit poll, το NEWS 247 ήρθε σε τηλεφωνική επαφή με τον επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη, δεδομένης της ανοδικής τάσης των αποτελεσμάτων του κόμματος. Συγκεκριμένα, στο 21,67% της ενσωμάτωσης, η Ένωση Κεντρώων συγκεντρώνει το 1.84%, έχει δηλαδή ήδη ξεπεράσει ψήφους που πήρε το 2012. Σημειώνεται ότι στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές, η Ένωση Κεντρώων συγκέντρωσε 17.000 ψήφους συνολικά και αυτή τη στιγμή, έχει ήδη 20.500, ένας απόλυτος αριθμός που διαφαίνεται να αυξάνεται συνεχώς.

Η δήλωση του Βασίλη Λεβέντη στο ΝEWS 247:

“Ευχαριστούμε τον ελληνικό λαό για το περίπου 2%. Και ιδίως την Μακεδονία για το 3%, αλλά και τη Θεσσαλονίκη για το περίπου 6% που μάς έδωσε. Αυτό αποδεικνύει ότι η Ένωση Κεντρώων είναι πρωτοπόρος στην επιστροφή του κέντρου στη βουλή.

Να ληφθεί υπόψιν ότι δεν με κάλεσαν σε κανένα κανάλι προεκλογικά, ούτε το Mega, ούτε ο ANT1, ούτε το STAR, ούτε ο ALPHA, ούτε κανείς. Κανένα κανάλι. Ενώ ο Σταύρος Θεοδωράκης του Ποταμιού είχε προβολή όλη μέρα σε όλα τα κανάλια. Κάτι που υποδηλώνει ότι είναι το πιόνι του Μπόμπολα και για τον λόγο αυτόν, τον λανσάρουν διαρκώς.

Στον αντίποδα, ο Βασίλης Λεβέντης που έλεγε αλήθειες, τον έκοβαν όλα τα παραπαγαλάκια των ΜΜΕ από παντού.

Η Ένωση Κεντρώων φοβάται ότι η νίκη ΣΥΡΙΖΑ εγκυμονεί κινδύνους για τη χώρα, ενώ η παρουσία κομμάτων όπως “ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ” και οι “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ” στη βουλή, χαμηλώνουν την αξία της πολιτικής ζωής της χώρας.

Τώρα ξεκινάει ο αγώνας της Ένωσης Κεντρώων εναντίον της σαπίλας.

Το σημερινό αποτέλεσμα είναι συνώνυμο της ήττας των καναλιών που με είχαν κόψει”.

Σε ερώτηση του NEWS 247, εάν πιστεύει σε είσοδο της Ε.Κ. στη βουλή στο 100% της ενσωμάτωσης, ο ίδιος απαντά αρνητικά, ενώ δεν παραλείπει να αναφερθεί στο γεγονός ότι “η Μακεδονία ψηφίζει Ε.Κ. καθώς εκεί οι άνθρωποι είναι καλύτεροι. Στην Αθήνα νοιάζονται μόνο για το χρήμα και τα ΜΜΕ”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα