Μητσοτάκης: Αύριο ξημερώνει μία νέα, φωτεινή μέρα για την πατρίδα μας

Μητσοτάκης: Αύριο ξημερώνει μία νέα, φωτεινή μέρα για την πατρίδα μας
Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκης, κατά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος Eurokinissi

Ο πρόεδρος της ΝΔ άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στην Κηφισιά συνοδευόμενος από το γιο του Κωνσταντίνο, που ψηφίζει για πρώτη φορά και στις δηλώσεις του εμφανίστηκε σίγουρος για το εκλογικό αποτέλεσμα.

Μαζί με τον γιο του Κωνσταντίνο, ο οποίος ψηφίζει για πρώτη φορά, καθώς είναι 21 ετών, έφτασε λίγο πριν τις 10:45 στην Κηφισιά για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, χαλαρός με πουκάμισο και χωρίς γραβάτα και σακάκι.

Αφού ψήφισε ο πρόεδρος της ΝΔ για τις ευρωεκλογές, πλησίασε το γιο του που περίμενε τη σειρά του και τον ρώτησε αστειευόμενος “τι θα ψηφίσεις”.

Τον κ.Μητσοτάκη συνόδευσαν επίσης ο διευθυντής του γραφείου τύπου της ΝΔ Κωνσταντίνος Ζουλας και η Κύρα Κάπη.

Τον πρόεδρο της ΝΔ υποδέχθηκαν ψηφοφόροι που του έσφιξαν το χέρι ενώ μάλιστα πολλοι έβγαλαν και selfie μαζί του.

Στο ίδιο εκλογικό τμήμα συνάντησε τον τομεάρχη εξωτερικών της ΝΔ Γιώργο Κουμουτσάκο που είχε έρθει για να ασκήσει και εκείνος το εκλογικό του δικαίωμα.

Μάλιστα όταν έφτασε στο εκλογικό τμήμα ρώτησε πού είναι η ουρά για να περιμένει. Στο δικό του εκλογικό τμήμα δεν είχε ουρά απ’έξω, ωστόσο περίμενε καθώς ήταν γεμάτα τα παραβάν.

“Σήμερα είναι μια πολύ όμορφη, μια πολύ ηλιόλουστη μέρα για τη Δημοκρατία μας. Χαίρομαι που βλέπω μεγάλη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία. Θέλω να ευχαριστήσω τις εφορευτικές επιτροπές, τους δικαστικούς αντιπροσώπους, που υποστηρίζουν αυτήν τη δημοκρατική διαδικασία των εκλογών. Δεν έχουμε να πούμε πολλά σήμερα. Σήμερα ο λόγος περνά στους πολίτες. Εμπιστεύομαι απόλυτα την κρίση τους και είμαι σίγουρος ότι αύριο θα ξημερώσει μια νέα φωτεινή ημέρα για την πατρίδα μας”, δήλωσε μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος ο κ.Μητσοτάκης και ερωτηθείς τι εκτιμά ότι θα συμβεί αφού κλείσουν οι κάλπες απάντησε: “Θα τα πούμε το βράδυ”.

Βίντεο από την άφιξη του κ. Μητσοτάκη στο εκλογικό κέντρο:

Η δήλωση του προέδρου της ΝΔ:

Παρακολουθείστε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις σχετικά με τις ευρωεκλογές και τις δημοτικές – περιφερειακές εκλογές στο Live Blog του News 24/7

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα