Μητσοτάκης: Δεν πιστεύω ότι υπάρχει καμία δυσκολία σε έναν ψηφοφόρο του ΚΙΝΑΛ ή του Ποταμιού να ψηφίσει ΝΔ

Μητσοτάκης: Δεν πιστεύω ότι υπάρχει καμία δυσκολία σε έναν ψηφοφόρο του ΚΙΝΑΛ ή του Ποταμιού να ψηφίσει ΝΔ

"Πώς μπορεί ένας προοδευτικός πολίτης να λέει ότι είναι το ίδιο Τσίπρας και Μητσοτάκης;" διερωτήθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ μιλώντας στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6, καυτηριάζοντας τη λογική των ίσων αποστάσεων και ρίχνοντας γέφυρες προς τη βάση της ευρύτερης κεντροαριστεράς.

Το μήνυμα του προς τους ψηφοφόρους του Κινήματος Αλλαγής, αλλά και του Ποταμιού εν όψει των ευρωεκλογών, επανέλαβε και ανέλυσε μιλώντας στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους ψηφοφόρους που ανήκουν στον ευρύτερο χώρο της κεντροαριστεράς και έριξε σαφείς γέφυρες προς τους πολίτες που στο παρελθόν έχουν ψηφίσει το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι.

“Δεν καταλαβαίνω την τακτική των ίσων αποστάσεων. Τι θα πει ίση απόσταση; Όταν γνωρίζουμε τη ζημία που έκανε αυτή η κυβέρνηση, πώς μπορεί ένας προοδευτικός πολίτης να λέει ότι είναι το ίδιο Τσίπρας και Μητσοτάκης;” είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ. “Και αυτοί που τα λένε αυτά δεν τα πολυπιστεύουν” εκτίμησε μάλιστα, υποννοώντας ότι και το ΚΙΝΑΛ βρίσκεται στην πραγματικότητα πιο κοντά στη ΝΔ από ότι στο ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθύμισε εξάλλου ότι “με το ΠΑΣΟΚ συγκυβερνήσαμε και με την κ. Γεννηματά ήμασταν στην ίδια κυβέρνηση” και πρόσθεσε: “Δεν πιστεύω ότι υπάρχει καμία δυσκολία σε έναν ψηφοφόρο του ΚΙΝΑΛ ή του Ποταμιού να ψηφίσει ΝΔ.”

Ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε ότι “και αυτοδύναμοι να είμαστε θέλουμε μία πλατιά προοδευτική συμμαχία, πρωτίστως στην κοινωνία” καλώντας “δυνάμεις που δεν ανήκουν στη ΝΔ να συνταχθούν με την προσπάθεια μας.” Αναφέρθηκε δε στο κείμενο των 64 για το τι είναι προοδευτικό σήμερα, λέγοντας ότι θέτει μία σειρά πραγματικά διλήμματα για την επόμενη ημέρα και ζητώντας ένα διάλογο ως προς αυτά. “Πάνω σε αυτό το πλαίσιο θα ήθελα να τοποθετηθούν όλες οι προοδευτικές δυνάμεις την επόμενη ημέρα” είπε, προαναγγέλλοντας ποια θα μπορούσε να είναι η πλατφόρμα της συνεργασίας μετά τις εκλογές.

Παρακολουθείστε ΕΔΩ τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Βασίλη Σκουρή και την εκπομπή “Παιχνίδια Εξουσίας”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version