Μπακογιάννης: Πανηγυρικό το κλίμα στο περίπτερό του

Μπακογιάννης: Πανηγυρικό το κλίμα στο περίπτερό του

Αν και οι συγκεντρωμένοι υποστηρικτές του Κ. Μπακογιάννη αναμένουν τα επίσημα αποτελέσματα, τα ποσοστά που ξεπερνούν το 42%, έχουν ικανοποιήσει ιδιαίτερα του παρευρισκόμενους

Ορατά χαμόγελα και έκδηλη ικανοποίηση από το κεντρικό περίπτερο του Κώστα Μπακογιάννη στην πλατεία Κολοκοτρώνη στο κέντρο της Αθήνας, μετά το πέρας της εκλογικής διαδικασίας.

Αν και οι συγκεντρωμένοι υποστηρικτές του Κ. Μπακογιάννη αναμένουν τα επίσημα αποτελέσματα, τα ποσοστά που ξεπερνούν το 42%, έχουν ικανοποιήσει ιδιαίτερα του παρευρισκόμενους οι οποίοι ώρα με την ώρα αυξάνονται.

Μάλιστα, στο άκουσμα της είδησης για τα πρώτα αποτελέσματα των exit poll, υπήρξαν χειροκροτήματα, ενώ και αυτή την ώρα οι συζητήσεις στα πηγαδάκια είναι απόλυτα αισιόδοξες. Όταν θα υπάρξει μια πιο ασφαλής εικόνα, ο υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας, Κ. Μπακογιάννης αναμένεται να βρεθεί στο κεντρικό περίπτερο και να προχωρήσει σε δηλώσεις.

Παρακολουθείστε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις σχετικά με τις ευρωεκλογές και τις δημοτικές – περιφερειακές εκλογές στο Live Blog του News 24/7

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version