ΝΔ για Τσίπρα: Παράγει περισσότερα ψέματα, από όσα μπορούν να αντέξουν αυτοί που τον ακούν

ΝΔ για Τσίπρα: Παράγει περισσότερα ψέματα, από όσα μπορούν να αντέξουν αυτοί που τον ακούν
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης αποχωρεί από το Προεδρικό Μέγαρο την Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015. Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ενημέρωσε τον κ Παυλόπουλο για τα αποτέλεσμα της διερευνητικής εντολής που έλαβε την περασμένη Παρασκευή. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Επίθεση από τη ΝΔ στον Αλ. Τσίπρα για όσα είπε στην Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα για τα όσα είπε στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η ΝΔ. Σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του κόμματος κατηγορεί τον κ. Τσίπρα πως «παράγει περισσότερα ψέματα από όσα μπορούν να καταναλώσουν αυτοί που τον ακούνε».

Σύμφωνα με τη ΝΔ «κάθε μέρα που περνά και κατρακυλούν τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσίπρας ολοένα και περισσότερο θα διχάζει, θα βρίζει, θα ρίχνει λάσπη, στη Νέα Δημοκρατία και στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη».

Στην ανακοίνωσή της η ΝΔ τονίζει πως δεν θα ακολουθήσει τον κ. Τσίπρα και πως θα παραμείνει σταθερή «στην ανάγκη για σταθερότητα, εθνική συνεννόηση και εφαρμογή ενός ξεκάθαρου σχεδίου αλλαγών για το μέλλον».

Στην ανακοίνωση του το γραφείο τύπου της ΝΔ υπενθυμίζει πως «πριν ένα μήνα, όταν οι πρώην σύντροφοι του κ. Τσίπρα έσπρωχναν την Ελλάδα στα βράχια, η Νέα Δημοκρατία με την ψήφο της, χωρίς κανένα αντάλλαγμα, κράτησε την Ελλάδα στο ευρώ και την Ευρώπη. Τότε ήμασταν καλοί. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο ντιμπέιτ» καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα