Νέα δημοσκόπηση: Αύξησε τη διαφορά ο ΣΥΡΙΖΑ μέσα σε μια εβδομάδα

Νέα δημοσκόπηση: Αύξησε τη διαφορά ο ΣΥΡΙΖΑ μέσα σε μια εβδομάδα
An envelope falls into a ballot box. Greeks go to the polls on Sunday for the European elections and the second round of the local elections. Up to 350 million Europeans are eligible to vote in elections to the European Parliament taking place on May 22-25 in all 28 EU member states. Thessaloniki, Greece on May 25, 2014. Konstantinos Tsakalidis

Μπροστά με 3,1 μονάδες έναντι 2,6 την προηγούμενη εβδομάδα, είναι ο ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με τη ΝΔ, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της ΚΑΠΑ Research

Την ψαλίδα της διαφοράς από τη Νέα Δημοκρατία αύξησε μέσα σε λίγες μέρες ο ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρίας ΚΑΠΑ Research για το Βήμα της Κυριακής.

Σύμφωνα μ’ αυτήν, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει προβάδισμα 3,1 μονάδων, συγκεντρώνοντας 31,2% έναντι 28,1% της ΝΔ. Να σημειωθεί ότι την προηγούμενη εβδομάδα, η δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας για την εφημερίδα έδειχνε τον ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται με 2,6 ποσοστιαίες μονάδες.

Στη νέα δημοσκόπηση, τρίτο είναι το Ποτάμι με 5,4% και ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ με 5%, το ΚΚΕ με 4,9%, η Χρυσή Αυγή με 4,7%, οι ΑΝΕΛ με 2,7%, το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών με 2,7%. Άλλο κόμμα δηλώνει ότι θα ψηφίσει το 3,6%, λευκό/άκυρο το 2,1% ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος φθάνει το 9,6%.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα