Παπαχριστόπουλος: Ο Τσίπρας και η κυβέρνηση έχουν γράψει ιστορία

Παπαχριστόπουλος: Ο Τσίπρας και η κυβέρνηση έχουν γράψει ιστορία

Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος μίλησε στην εκπομπή "Είσαι στον αέρα" στο ραδιόφωνο News24/7 στους 88,6 και τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι η κυβέρνηση είχε μεγάλο έλλειμμα στην επικοινωνία του έργου της.

Την πεποίθησή του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να κάνει το come back και να ανατρέψει τα δεδομένα στις εκλογές της 7ης Ιουλίου εξέφρασε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος συνομιλώντας με ακροατές στον αέρα του ραδιοφώνου News 24/7 στους 88,6.

Ο υποψήφιος βουλευτής στο Β2′ Δυτικό Τομέα χαρακτήρισε ιστορικό το έργο της κυβέρνησης από το 2015 έως και τώρα, έργο όμως που, όπως τόνισε, δεν επικοινωνήθηκε όπως του άξιζε. Υπογράμμισε επίσης ότι “η κυβέρνηση δεν άγγιξε ούτε μισό ευρώ από το δημόσιο χρήμα”. 

Χαρακτήρισε εύκολη την επιλογή να πολιτευτεί με τον ΣΥΡΙΖΑ αν και δεν προέρχεται από το χώρο της Αριστεράς “γιατί τον άνθρωπο δεν τον κάνουν οι ταμπέλες αλλά η πορεία και η διαδρομή του μέσα στα χρόνια”. 

Τόνισε ότι το σκάνδαλο της Novartis είναι “απολύτως υπαρκτό και πάρα πολύ σοβαρό” ενώ υπογράμμισε την κυβερνητική προσπάθεια να επιστρέψει στην κατοχή του δημοσίου το Ερρίκος Ντυνάν. 

Για τη σχέση του με τον Πάνο Καμμένο είπε ότι σε καμία περίπτωση δεν θέλει να γίνει πατροκτόνος και ότι σέβεται απόλυτα το γεγονός ότι κέρδισε τη βουλευτική έδρα μέσα από τους ΑΝΕΛ. 

Δήλωσε, τέλος, δικαιωμένος να στηρίξει τη Συμφωνία των Πρεσπών, στο πνεύμα της οποίας είπε ότι άνηκε τα τελευταία 25 χρόνια αφού έγκαιρα είχε μιλήσει για την ανάγκη της σύνθετης ονομασίας. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα