Παρασκευόπουλος: Πρέπει να γίνει διάλογος με τον λαό ενόψει εθνικών εκλογών

Παρασκευόπουλος: Πρέπει να γίνει διάλογος με τον λαό ενόψει εθνικών εκλογών
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Ν. Παρασκευόπουλος MotionTeam

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, μίλησε στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 σημειώνοντας μεταξύ άλλων, πως "βασικός λόγος για τον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ υπέστη ήττα στις ευρωεκλογές είναι η χαλαρή ψήφος, αν και όπως είπε το θέμα είναι σύνθετο και για αυτό χρειάζεται αυτοκριτική".

“Το Σύνταγμα προβλέπει και τη διαδικασία και τον χρόνο για τις αλλαγές στην ηγεσία της Δικαιοσύνης” διαμηνύει ο Νίκος Παρασκευόπουλος.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Δικαιοσύνης τόνισε στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7 στους 88,6 ότι η συζήτηση των τελευταίων ημερών δεν ευνοεί τη Δικαιοσύνη και σημείωσε ότι στην πρόταση για αναθεώρηση του Συντάγματος δεν προβλέπεται άλλος τρόπος ορισμού των προσώπων γιατί δεν υπάρχει συμφωνία στο ποιο σύστημα θα αντικαταστήσει το υπάρχον.

Σε σχέση με τη δήλωση Βορίδη στο σταθμό μας που ζήτησε υπηρεσιακή κυβέρνηση απάντησε ότι το Σύνταγμα απαντά σε αυτό το αίτημα προβλέποντας ότι αρμόδιος είναι μόνο ο Πρωθυπουργός στο να κρίνει αν μπορεί η κυβέρνηση να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές.

Κατά τον ίδιο ο βασικός λόγος για τον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ υπέστη ήττα στις ευρωεκλογές είναι η χαλαρη ψήφος, αν και όπως είπε το θέμα είναι σύνθετο και για αυτό χρειάζεται αυτοκριτική.

Τόνισε παράλληλα την ανάγκη, ενόψει των εθνικών εκλογών όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να κάνουν διάλογο με το λαό και να έρθουν σε επαφή με τον κόσμο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα