Πρόβλημα στο αεροπλάνο που μετέφερε τον Αλέξη Τσίπρα

default image

Το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε πρόβλημα λίγο μετά την απογείωση. Με καθυστέρηση η άφιξη του στα Γιάννενα (pics)

Με καθυστέρηση περίπου δύο ωρών έφτασε στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας καθώς το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε από την Αθήνα με προορισμό την ηπειρωτική πρωτεύουσα παρουσίασε πρόβλημα λίγο με την απογείωση και οι πιλότοι έκριναν ότι έπρεπε να επιστρέψουν στο Ελευθέριος Βενιζέλος όπου το προσγείωσαν με ασφάλεια.

Λίγο αργότερα όλοι οι επιβάτες της πτήσης μαζί και ο Αλέξης Τσίπρας επιβιβάστηκαν σε άλλο αεροσκάφος. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό ποιο ήταν το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στο αεροσκάφος που αρχικά πραγματοποιούσε την πτήση Αθήνα-Ιωάννινα.

 

 

Σύμφωνα με το epiruspost.gr, αιτία της καθυστέρησης αυτή τη φορά δεν ήταν η συνηθισμένη ομίχλη των Ιωαννίνων, αλλά η μηχανική βλάβη που παρουσιάστηκε στο αεροσκάφος, μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο της Αθήνας.

Κεντρικός σταθμός του Αλέξη Τσίπρα είναι η Άρτα, όπου ο ίδιος έχει τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου του κόμματός του.

Σε δηλώσεις που έκανε στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων εμφανίστηκε αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα. «Μέρα με τη μέρα διαπιστώνουμε το ρεύμα νίκης να γίνεται ποτάμι, διαπιστώνουμε ότι η αποφασιστικότητα του λαού να σταθεί όρθιος δεν μπορεί να ανατραπεί», υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας, ο οποίος κατηγόρησε για κινδυνολογία τη Νέα Δημοκρατία και τον Πρωθυπουργό.

«Ο Πρωθυπουργός σε συνέντευξή του κινδυνολογεί για μία ακόμη φορά. Λέει ότι εάν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ θα αφανίσει τη μεσαία τάξη, όμως ακόμα κι αν είχαμε τέτοια πρόθεση δεν θα μπορούσαμε, διότι δεν έχουμε να βρούμε τίποτε όρθιο για να αφανίσουμε. Τη μεσαία τάξη την έχει ήδη εξολοθρεύσει με τις πολιτικές του ο κ. Σαμαράς και η τρόικα», υπογράμμισε.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα