Ρουσόπουλος: Χωρίς αυτοδυναμία της ΝΔ, η χώρα θα μπει σε περιπέτεια

Ρουσόπουλος: Χωρίς αυτοδυναμία της ΝΔ, η χώρα θα μπει σε περιπέτεια
Ο Θ. Ρουσόπουλος Eurokinissi

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στο Βόρειο Τομέα της Β΄Αθηνών ερωτηθείς για το οικονομικό πρόγραμμα της ΝΔ είπε πως στο προσχέδιο του προϋπολογισμού του 2020 θα φαίνεται ξεκινήσει η μείωση σε φορολογικούς συντελεστές και ΕΝΦΙΑ.

“Απώλεια για την πολιτική ζωή” χαρακτήρισε τη μη διεξαγωγή debate ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος ο οποίος επέρριψε ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6.

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στο Βόρειο Τομέα της Β΄Αθηνών καταλόγισε στην Κουμουνδούρου άτυπη προπαγάνδα, καθώς όπως είπε “στον ΣΥΡΙΖΑ παραχαράσσουν όσα λέει ο Πρόεδρος της ΝΔ και τα στελέχη της”.

Όπως είπε στο προσχέδιο του προϋπολογισμού θα φαίνεται ότι το 2020 θα μειωθούν οι φορολογικές συντελεστές και ο ΕΝΦΙΑ.

Τόνισε ότι χωρίς αυτοδυναμία, η χώρα θα μπει σε περιπέτεια και σε φάση ακυβερνησίας, σημείωσε ότι η ΝΔ δεν μπορεί να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ ενώ διαφώνησε πλήρως με τη θέση του ΚΙΝΑΛ που ήθελε τη τρίτη εντολή για τον σχηματισμό κυβέρνησης.

Παρά την υψηλή συσπείρωση της ΝΔ, εξέφρασε την ανησυχία του για το ποσοστό αποχής στις εθνικές κάλπες λόγω καλοκαιριού και κάλεσε τους πολίτες να μην μπουν στη λογική της χαλαρής ψήφου, ψηφίζοντας ένα μικρό κόμμα.

Υπογράμμισε δε για τον Κώστα Καραμανλή, ότι θα απευθύνει έναν σύντομο χαιρετισμό στην αυριανή παρουσίαση των γαλάζιων υποψηφιοτήτων στη Θεσσαλονίκη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα