Σαν ψέμα το προεκλογικό σποτ του ΚΚΕ

Σαν ψέμα το προεκλογικό σποτ του ΚΚΕ
Political - cultural event for the 96 years of the Communist Party, in the Peace and Friendship Stadium on January 11, 2015, Athens. / - 96 , , 11 2015, . Sooc

Με μουσικό χαλί το λαϊκό τραγούδι του Άκη Πάνου "Ήταν Ψεύτικα" μπαίνει το κόμμα του Περισσού στο χορό των προεκλογικών σποτ (Vid)

Μπορεί η φετινή προεκλογική περίοδος να είναι η πιο σύντομη των τελευταίων ετών, όμως τα κόμματα που διεκδικούν την ψήφο των πολιτών έχουν δώσει τον καλύτερο τους εαυτό σε προεκλογικά σποτ, που αν μη τι άλλο σου εντυπώνονται και τα οποία θα θυμόμαστε για χρόνια.

Έτσι, ένα επιθετικό βίντεο που αναδεικνύει τις αντιφάσεις των δύο πρωτοπόρων σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις κομμάτων, υπό τους ήχους του λαϊκού τραγουδιού του Άκη Πάνου, “Ήταν Ψεύτικα” αποτελεί το ολοκαίνουριο ποστ του ΚΚΕ. Το βίντεο ξεκινά με τις εξαγγελίες του Αντώνη Σαμαρά όσο ήταν ακόμη αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στις οποίες ανέφερε πως δεν προτίθεται να ψηφίσει το δεύτερο Μνημόνιο. Στη συνέχεια και ακολουθώντας το στίχο του τραγουδιού “ήταν κάλπικα”, παραθέτει δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα στις οποίες αναφέρει πως θα ακυρώσει τη δανειακή σύμβαση.

Δείτε το ομολογουμένως λαϊκό σποτ του Κομμουνιστικό Κόμματος

Πηγή φωτογραφίας sooc.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα