Σκουρλέτης: Η κάλπη της 26ης Μαΐου δεν βγάζει κυβέρνηση

Σκουρλέτης: Η κάλπη της 26ης Μαΐου δεν βγάζει κυβέρνηση
Ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης Eurokinissi

O γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7 στους 88,6 εκτιμώντας ότι στις ευρωεκλογές θα είναι ντέρμπι. "Κανένα αποτέλεσμα δεν έχει κλειδώσει", είπε χαρακτηριστικά.

“Δε δέχομαι ότι η πρώτη θέση έχει κλείσει για τη ΝΔ στις ευρω-εκλογές. Θα είναι ντέρμπι. Κανένα αποτέλεσμα δεν έχει κλειδώσει” εκτίμησε στο ραδιόφωνο News24/7 στους 88,6 ο Πάνος Σκουρλέτης.

Ο Γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στην κρισιμότητα των ευρωεκλογών και μίλησε για κρίσιμη πολιτική μάχη που όμως -όπως είπε- δεν βγάζει κυβέρνηση αλλά θα καθορίσει το περιβάλλον στο οποίο θα γίνουν οι επικείμενες εθνικές εκλογές.

Επανέλαβε ότι ο σχεδιασμός είναι οι εθνικές κάλπες να στηθούν τον Οκτώβριο ενώ για το debate σχολίασε ότι δείχνει φόβο και αδυναμία η άρνηση Μητσοτάκη για κατά μέτωπο συζήτηση και για αυτό -σημείωσε- επιχειρήθηκε από τη ΝΔ να αλλάξει η ατζέντα.

“Δεν έχω κάνει διακοπές σε κότερο. Έχω μπει σε βάρκα όμως!” σχολίασε για τα όσα έχουν δημοσιοποιηθεί σχετικά με τις διακοπές του Πρωθυπουργού και των Υπουργών.

Ως προς τις δηλώσεις Ψαριανού για Αχτσιόγλου είπε ότι “ανήκει στην κατηγορία των πολιτικών που τον αντιμετωπίζουμε με θυμηδία. Δεν τον λαμβάνουμε υπόψιν. Επιδιώκει να προκαλεί. Ο καθένας χαρακτηρίζεται από αυτά που λέει”.

Τόνισε ότι είναι σαφές ότι η ΝΔ δε δεσμεύεται για τη διατήρηση της 13ης σύνταξης.

Σε σχέση με τις επιθέσεις αντιεξουσιαστών για τον Κουφοντίνα, είπε ότι το μέλος της 17 Νοέμβρη έχει πάρει στο παρελθόν πολλές φορές άδεια από τη φυλακή και πρέπει να εξηγηθεί γιατί δε τη λαμβάνει τώρα, τονίζοντας τη σημασία της τήρησης του νομικού πλαισίου.

Εκτίμησε τέλος ότι Ηλιόπουλος, Νοτοπούλου και Δούρου θα είναι στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα