Στ. Θεοδωράκης: “Ανόητοι όσοι αντιδρούν για τα σποτάκια”

Στ. Θεοδωράκης: “Ανόητοι όσοι αντιδρούν για τα σποτάκια”

Τι δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης για τα επίμαχα βίντεο και όσους υποστηρίζουν ότι έχουν σεξιστικό περιεχόμενο (vid)

“Ανόητους” χαρακτήρισε ο Σταύρος Θεοδωράκης όσους κατέκριναν τα δύο σποτάκια του Ποταμιού με την περιβόητη, πλέον, “πρώτη φορά” μιας νεαρής κοπέλας και μίας μεγαλύτερης σε ηλικία γυναίκας.

Κατά την προεκλογική εκδήλωση του κόμματος στη Θεσσαλονίκη, το βράδυ της Τρίτης (20/05), ο επικεφαλής του Ποταμιού ανακοίνωσε ότι όχι μόνο δεν προτίθεται να αποσύρει τα δύο βιντεάκια αλλά ετοιμάζει και άλλα με πρωταγωνιστές αγόρια.

“Έχω λάβει θετικές αντιδράσεις από τον κόσμο, την ιδέα την κλέψαμε από τον Ομπάμα. Εκεί γνωρίζαμε ότι αντέδρασε η υπερσυντηρητική Αμερική. Περιμέναμε την αντίδραση των υπερσυντηρικών δεξιών, αλλά αντέδρασαν οι υπερσυντηρητικοί αριστεροί. Κάποιοι που θέλουν να λέγονται αριστεροί, αντιδρούν επειδή θεωρούν ότι προσβάλλει τις γυναίκες. Σε ποιον τα λένε αυτά; Σε αυτόν που έχει κάνει τόσες εκπομπές προβάλλοντας τα ζητήματα των γυναικών. Πρέπει να είσαι ανόητος για να λες ότι αυτά τα βίντεο είναι σεξιστικά” δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωράκης.

Πληροφορίες από voria.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα