Σταύρος Θεοδωράκης: Το παλιό σύστημα προσπαθεί να διαφυλάξει τα προνόμιά του

Σταύρος Θεοδωράκης: Το παλιό σύστημα προσπαθεί να διαφυλάξει τα προνόμιά του
Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης ανακοινώνει το ψηφοδέλτιο επικρατείας του κόμματος κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου που έκανε στην Λάρισα, την Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015. (EUROKINISSI) Ευρωκίνηση

Ο Πρόεδρος του ποταμιού κάνει λόγο για καταπάτηση της ισονομίας σε ό, τι αφορά στα ποσά που διανεμήθηκαν στα κόμματα για την διαφήμιση των προεκλογικών τους σποτ

Απόλυτο διασυρμό της ισονομίας, θεωρεί ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης τη διαφημιστική προβολή των κομμάτων.

Ερωτηθείς σχετικά ο κ. Θεοδωράκης δήλωσε ότι «το παλιό σύστημα ενωμένο -ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ- προσπαθεί να διαφυλάξει τα προνόμιά του και μοιράζει ως εξής τον τηλεοπτικό διαφημιστικό χρόνο: ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ από 1,5 εκατομμύριο, ΠΑΣΟΚ: 570.000, Χρυσή Αυγή: 430.000, Ανεξάρτητοι Έλληνες: 320.000, Ποτάμι 140.000».

«Τα κόμματα εξουσίας … εκατομμύρια! Το Ποτάμι 140 χιλιάδες! Ο απόλυτος διασυρμός της ισονομίας», σχολιάζει ο Στ. Θεοδωράκης επισημαίνοντας ότι «ίσως να’ ναι και καλύτερα», καθώς «όσο περισσότερο διαφημίζονται, τόσο καταλαβαίνει ο κόσμος γιατί πρέπει να ψηφίσει το Ποτάμι. Τίποτα δεν ανακόπτει την ορμή μας. Ήρθε η ώρα να βγούμε μπροστά για να τα αλλάξουμε όλα χωρίς να γκρεμίσουμε την χώρα!».

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα