Συνάντηση Σπηλιωτόπουλου με τον πρόεδρο του ΕΒΕΑ

Συνάντηση Σπηλιωτόπουλου με τον πρόεδρο του ΕΒΕΑ

Τι δήλωσαν ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Άρης Σπηλιωτόπουλος και ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Κ. Μίχαλο μετά τη συνάντησή τους

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Κωνσταντίνο Μίχαλο είχε την Δευτέρα (12/05) ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Άρης Σπηλιωτόπουλος.

“Ήταν  λογική και αναμενόμενη αυτή η πρωτοβουλία που έχει αναλάβει ο Συνδυασμός μας «Αθήνα Μπορείς», για να υπάρχει όσο το δυνατόν πιο στενή συνεργασία μεταξύ των ανθρώπων του «Επιχειρείν» και των ανθρώπων που έχουν τις ευθύνες του Δήμου της Αθήνας” δήλωσε ο κ. Σπηλιωτόπουλος.

Και πρόσθεσε: “Η επίσκεψη μας εδώ συμβολίζει ακριβώς αυτή την πρωτοβουλία, καθώς επίσης και για να ανταλλάξουμε μια σειρά από απόψεις, που έχουν να κάνουν με το ρόλο των Επιμελητηρίων, που ο Δήμος της Αθήνας οφείλει να τους καταστήσει πρωταγωνιστές, καθώς και με μια σειρά από διαδράσεις που έχουν να κάνουν με ένα εκτεταμένο πρόγραμμα χορηγιών και κοινών δράσεων, προκειμένου να καταστεί η Αθήνα κέντρο επιχειρηματικότητας, κέντρο ανάπτυξης και επισκεψιμότητας δώδεκα μήνες το χρόνο. Στόχος είναι η δημιουργία συγκεκριμένων θέσεων εργασίας, εισοδήματος για τους πολλούς και να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε από κοινού με κοιτίδες επιχειρηματικότητας και με συγκεκριμένα κίνητρα νέους επιχειρηματίες και νέους επιστήμονες, προκειμένου να μπορούν να μείνουν στον τόπο τους”.

Από την πλευρά του, ο κ. Μίχαλος τόνισε: “Συναντηθήκαμε σήμερα με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων κ. Αρη Σπηλιωτόπουλο και ενημερωθήκαμε για το πρόγραμμα, το οποίο έχει εκθέσει σχετικά με τη λειτουργία της αγοράς, με το παραεμπόριο, που αποτελεί τη μεγάλη μάστιγα της οικονομίας και βεβαίως τη ρύθμιση των διαδηλώσεων και των πορειών στο κέντρο της Αθήνας, αλλά βεβαίως και τα θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα το Αθηναίου. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον κ. Σπηλιωτόπουλο σε αυτή την προσπάθεια του”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα