ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης αλλάζει προγραμματικές θέσεις ανά τηλεοπτική εμφάνιση

Εικόνα από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Eurokinissi

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τη συνέντευξη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στον τηλεοπτικό σταθμό Star.

«Την Πρωτομαγιά, δήλωνε, σε συνέντευξή του στον Antenna, ότι "δεν υπάρχει δυνατότητα για 13η σύνταξη". Στις 19 Μαΐου δήλωνε, σε συνέντευξή του στον Star, ότι "είναι άδικο και ανέντιμο, απέναντι στους συνταξιούχους να τους φέρεται κανείς με αυτόν τον τρόπο". Σήμερα, από το ίδιο κανάλι, ο κ. Μητσοτάκης μας είπε ότι, τελικά, αν γίνει πρωθυπουργός, θα συνεχίσει να δίνει αυτό που χαρακτήριζε ως "απόπειρα εξαγοράς", αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Και συνεχίζει: "Ταυτόχρονα, ξαναμίλησε για κατάργηση του υπερμειωμένου συντελεστή ΦΠΑ του 6%, δηλαδή για αύξηση σε ΦΠΑ στα φάρμακα και την ενέργεια, που είχε αποσύρει από το πρόγραμμά του, αλλά, αυτή τη φορά, "από το δεύτερο μισό της τετραετίας'. Είναι προφανές γιατί κρύβεται, και δεν θέλει ντιμπέιτ με τον Αλέξη Τσίπρα. Ο άνθρωπος που αλλάζει προγραμματικές θέσεις ανά τηλεοπτική εμφάνιση, πώς να συζητήσει σε προγραμματικό επίπεδο;".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μητσοτάκης: Θα διατηρήσω τη 13η σύνταξη, θα τελειώσω την ομηρία των αναπληρωτών

Μητσοτάκης προς Τσίπρα: Κι εγώ Λίβερπουλ είμαι, αλλά οι εκλογές δεν είναι ποδόσφαιρο

Μητσοτάκης: Επικεφαλής του Επικρατείας της ΝΔ ο Πικραμμένος, τελευταίος ο Μαρκουλάκης

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ