Θεοχαρόπουλος: Ο Κυρ. Μητσοτάκης προσπαθεί να αποκρύψει το πραγματικό σχέδιο της ΝΔ

Θεοχαρόπουλος: Ο Κυρ. Μητσοτάκης προσπαθεί να αποκρύψει το πραγματικό σχέδιο της ΝΔ
Θ. Θεοχαρόπουλος Eurokinissi

Στη Νέα Δημοκρατία "έχουν αποφασίσει να μη μιλούν πολύ. Εκεί οφείλεται και το αδιέξοδο με το debate", δήλωσε ο υπουργός Τουρισμού.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπαθεί να αποκρύψει το πραγματικό σχέδιο της ΝΔ για αυτό και έχουν αποφασίσει να μη μιλούν πολύ. Εκεί οφείλεται και το αδιέξοδο με το debate» δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Κέντρο Ελέγχου” με τους Έλλη Τριανταφύλλου, Μάνο Χωριανόπουλο και Γιώργο Καρελιά ο Υπουργός Τουρισμού, Θανάσης Θεοχαρόπουλος. Πρόσθεσε ότι θα έπρεπε να γίνουν δύο αναμετρήσεις, μία με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς και μία μεταξύ Τσίπρα – Μητσοτάκη, σημειώνοντας ότι είχε δεσμευτεί για αυτό ο πρόεδρος της ΝΔ.

Σε σχέση με το γαλάζιο πρόγραμμα, ανέφερε ότι δεν πρόκειται να είναι άμεση η μείωση φόρων, αν γίνει τελικά -κατά τον ίδιο-, τόνισε ότι το σχέδιο της ΝΔ κοστολογείται στα 5 δισ. που σημαίνει, όπως είπε περικοπή δαπανών, όπως τα επιδόματα.

«Εμείς λέμε όχι στην κρατικοδίαιτη επιχειρηματικότητα» συνέχισε και υπογράμμισε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν αυτός που απέλυσε δημοσίους υπαλλήλους και τοποθέτησε επικεφαλής χωρίς αξιολόγηση.

«Δεν ψηφίζεις με τον φόβο αλλά με την προσδοκία. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αποφασισμένος να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές που χρειάζεται η χώρα» είπε ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στο νότιο τομέα της Β’ Αθηνών και άσκησε κριτική στη στάση του ΚΙΝΑΛ. Όπως δήλωσε, η Χαριλάου Τρικούπη κλείνει τα αυτιά στο αίτημα των προοδευτικών πολιτών και επιλέγει να γίνει συμπληρωματικός εταίρος της ΝΔ.

Για το Ελληνικό, είπε ότι όλα είναι έτοιμα και πρόσθεσε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι οποιαδήποτε κυβέρνηση όταν οι πολίτες κάνουν προσφυγές στη Δικαιοσύνη οι οποίες πρέπει να εξεταστούν.

Σημείωσε ότι η εικόνα στον τουρισμό είναι πολύ καλή καθώς το πρώτο 5μηνο οι αφίξεις είναι περισσότερες και από το 2018.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα