Θεοδωράκης: Αν η Ελλάδα δεν πάρει τα 7,2 δισ. ευρώ, θα ναυαγήσει

Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης ανακοινώνει το ψηφοδέλτιο επικρατείας του κόμματος κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου που έκανε στην Λάρισα, την Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015.
(EUROKINISSI)
Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης ανακοινώνει το ψηφοδέλτιο επικρατείας του κόμματος κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου που έκανε στην Λάρισα, την Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015. (EUROKINISSI) EUROKINISSI

Τι δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού λίγες ημέρες πριν τις εκλογές

Την ανάγκη να υπάρξει κυβερνητική λύση στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου επεσήμανε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

Σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο κ. Θεοδωράκης υποστήριξε, πως δεύτερες εκλογές θα ήταν καταστροφικές για τη χώρα.

"Είμαστε υποχρεωμένοι να αναζητήσουμε σημεία επαφής για να αποφύγουμε εκλογές Μάρτιο. Θα κλειστούμε εν ανάγκη σε ένα δωμάτιο και θα φύγουμε δίνοντας μια κυβερνητική λύση", είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμη, προειδοποίησε πως "αν η χώρα δεν πάρει τα 7,2 δισεκ. ευρώ της τελευταίας δόσης η χώρα, θα ναυαγήσει", υπογραμμίζοντας πως το Ποτάμι ζητά περίοδο χάριτος για μια αναπτυξιακή περίοδο και μικρότερα επιτόκια.

"Δεν είναι ρεαλιστικό να βγεις αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη να ζητήσεις κούρεμα. Πρέπει να γίνει συνολική συζήτηση για το χρέος δεν πρέπει να είμαστε οι ‘μοναχικοί καβαλάρηδες’", είπε.

Ο κ. Θεοδωράκης υπογράμμισε ακόμη, ότι χρειάζονται μεγάλες επενδύσεις για τη χώρα.

"Θέλουμε δουλειές; Εγώ δουλείες με το δημόσιο αφεντικό δεν θέλω. Θα φύγουν οι κρατικοί υπάλληλοι της ΝΔ και θα έρθουν αυτοί του ΣΥΡΙΖΑ... Με λίγη ενίσχυση μπορούμε να στηρίξουμε την ιδιωτική επιχειρηματικότητα όχι στη λογική να ‘ανοίξουμε το κράτος’, χρειαζόμαστε επενδύσεις απο ξένες μεγάλες εταιρείες", δήλωσε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Βουλευτικές εκλογές 2015, Ποτάμι
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Θεοδωράκης: Δεν είμαι διαθέσιμος να γίνω υπουργός κανενός

SHARE:

24Media Network