Θεοδωράκης: Θα πρέπει να τηρήσουμε την υπογραφή μας και να διορθώσουμε το μνημόνιο

Στιγμιότυπα από την συνέντευξη τύπου του επικεφαλής του κόμματος ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ Σταύρου Θεοδωράκη σήμερα Τρίτη 21 Ιουλίου 2015 (EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)
Στιγμιότυπα από την συνέντευξη τύπου του επικεφαλής του κόμματος ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ Σταύρου Θεοδωράκη σήμερα Τρίτη 21 Ιουλίου 2015 (EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Κριτική στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και τη ΝΔ, άσκησε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης. Υπογράμμισε ότι "υπάρχει ανάγκη να μπει ένας νέος παίκτης στο τραπέζι"

Το μνημόνιο πρέπει να εφαρμοστεί, αν δεν εφαρμοστεί θα έχουμε και τέταρτο μνημόνιο, εκτίμησε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας στην τηλεόραση ΣΚΑΪ. Υποστήριξε, θα πρέπει να υπάρξει μια ομάδα, όχι τεχνοκρατική, αλλά με ειδικές γνώσεις, ομάδα με επαΐοντες, που θα πρέπει να καταγράψει κάποιες αδικίες για να μπορέσουμε όλοι μαζί να τις διορθώσουμε. Πρόσθεσε, ακόμη, ότι έχοντας συναίσθηση της ευθύνης μας θα πρέπει να τηρήσουμε την υπογραφή μας και να διορθώσουμε το μνημόνιο στα μη αποδεκτά ζητήματα.

Ανέφερε ότι χρειάζεται και άλλος παίκτης στο τραπέζι, ενώ σχετικά με τις πολιτικές συμμαχίες δήλωσε ότι θεωρεί ότι υπάρχουν σύμμαχοί του και μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ και μέσα στη ΝΔ, αρκεί αυτοί να σηκώσουν κεφάλι.

Τέλος, χαρακτήρισε "τρελό" όποιον σκέπτεται νέες εκλογές, υπογραμμίζοντας ότι "δεν υπάρχουν περιθώρια για μπαλκόνια και αφίσες".

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Θεοδωράκης, στις 13:30 σήμερα, θα συναντηθεί με τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο στην έδρα της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ποτάμι, Σταύρος Θεοδωράκης, Βουλευτικές εκλογές 2015
SHARE:

24Media Network