Τι απαντά το επιτελείο Σαμαρά για τα σενάρια παραίτησης και συνεδρίου

Τι απαντά το επιτελείο Σαμαρά για τα σενάρια παραίτησης και συνεδρίου
3η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ/PHASMA/Γ.ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ Eurokinissi

"Δεν ηγέρθη από πουθενά θέμα ηγεσίας", σημειώνει με νόημα η Σπυράκη, αφήνει όμως ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεδρίου. Διαβάστε το ρεπορτάζ του news247

Το γάντι σε πιθανούς αμφισβητίες της ηγεσίας του Αντώνη Σαμαρά πετά το επιτελείο του Μεσσήνιου, αφήνοντας όμως ανοιχτό δια της μη διαψεύσεως το ενδεχόμενο διεξαγωγής συνεδρίου, χωρίς όμως παραίτηση από την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.

Σε νεότερη ενημέρωση η εκπρόσωπος του κόμματος Μαρία Σπυράκη ερωτηθείσα επιμόνως εάν ο κ.Σαμαράς προτίθεται να υποβάλλει την παραίτηση του, σχολίασε ότι «Δεν έχω κάτι να σας πω, δεν ηγέρθη τέτοιο θέμα από πουθενά». Καθώς οι δημοσιογράφοι επέμεναν, η ευρωβουλευτής είπε χαρακτηριστικά: «Η ζωή δε γράφεται με εάν». 

Στο ερώτημα εάν υπάρχουν σκέψεις σχετικά με συνέδριο, απάντησε λιγότερο κατηγορηματικά: «Δεν έχω να πω κάτι».

Η κ.Σπυράκη επισήμανε ότι «αναφορά μας είναι τα πραγματικά αποτελέσματα», επικαλούμενη ότι σε αυτά το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι μικρότερο από αυτό που έδωσαν τα exit poll. Μία επισήμανση με σαφή στόχο να στρώσει το έδαφος για την επιχείρηση παραμονής Σαμαρά στη γαλάζια ηγεσία.

Ο κ.Σαμαράς θα κάνει δήλωση στο Ζάππειο, όταν η εικόνα του χάρτη θα προσεγγίζει τα οριστικά αποτελέσματα. Αυτή την ώρα βρίσκεται στο γραφείο του στη Συγγρού, μαζί με στενούς του συνεργάτες και το γραμματέα του κόμματος Ανδρέα Παπαμιμίκο από την πλευρά του οποίου διέψευδαν τα περί κόντρας με το Χρύσανθο Λαζαρίδη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα