Το “δεν περιγράφω άλλο” του Μητσοτάκη στην Πάτρα

Το “δεν περιγράφω άλλο” του Μητσοτάκη στην Πάτρα
Ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα Eurokinissi

Γιατί ο πρόεδρος της ΝΔ χρησιμοποίησε μία αθλητική ατάκα στην ομιλία του και πως αντιμετώπισε τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν όταν αναφέρθηκε στο όνομα του Τσίπρα.

“Εδώ μου φαίνεται ότι ταιριάζει το αθλητικό σύνθημα δεν περιγράφω άλλο”, σχολίασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης καθώς προσπαθούσε να ξεκινήσει την ομιλία του στην Πάτρα, αλλά οι παριστάμενοι ΟΝΝΕΔίτες που φρόντισαν για… πανηγυρική ατμόσφαιρα, τον διέκοπταν, φωνάζοντας συνθήματα μεταξύ των οποίων το “νάτος, νάτος ο πρωθυπουργός”.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τους απάντησε “με τη δική σας βοήθεια και τη βοήθεια του θεού θα έχω την τιμή να ηγηθώ αυτής της χώρας”, ενώ εξέφρασε την… ευχή να “έρθουν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι να δουν τι σημαίνει μεγάλη συγκέντρωση”.

Σχολίασε ότι η Πάτρα στέλνει το δικό της μήνυμα που ενώνεται με το μήνυμα που φτάνει από κάθε γωνιά της πατρίδας.

“Οι Έλληνες”, είπε, “λένε με μία φωνή ως εδώ με το ψέμα και την ανικανότητα”. Ο κ.Μητσοτάκης αναφέρθηκε στον Αλέξη Τσίπρα και όταν ακούστηκαν αποδοκιμασίες από το κοινό, τους είπε: “Δεν χρειάζονται αποδοκιμασίες, η ψήφος σας στην κάλπη θα είναι η καλύτερη αποδοκιμασία”, μία ατάκα που θύμισε το “δε θέλω ου” του Γιώργου Ράλλη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version