Το καυστικό χιούμορ του Jon Stewart για τη Χρυσή Αυγή

Το καυστικό χιούμορ του Jon Stewart για τη Χρυσή Αυγή

Με ιδιαίτερο χιούμορ σχολίασε τις ελληνικές και τις γαλλικές εκλογές ο Jon Stewart. Καυστικά σχόλια για την άνοδο της Αριστεράς και την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή (Vid)

Με το γνωστό καυστικό του χιούμορ αναφέρθηκε στα αποτελέσματα των ελληνικών και των γαλλικών εκλογών ο Jon Stewart μέσα από την εκπομπή “The Daily Show”.

Ιδιαίτερη είναι η μνεία του για την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή, σχολιάζοντας πως οι πολίτες αντί για το κέντρο επέλεξαν τα άκρα.

“Η Ελλάδα επέλεξε κομμουνιστές και νεοναζί να κυβερνήσουν την ίδια στιγμή! Μπορεί επειδή είναι νεοναζί να είναι διαφορετικοί από τους κλασικούς ναζί”, σχολιάζει χιουμοριστικά και προβάλλει βίντεο με τη θέση ενός μέλους της Χρυσής Αυγής.

Η θέση “να σφραγίσουμε τα σύνορά μας με νάρκες” ήταν αρκετή! Είχε δημιουργήσει μια χιουμοριστική φωτογραφία για το νέο μοντέλο τουρισμού της Ελλάδας, ενημερώνοντας τους τουρίστες πως θα είναι ασφαλείς αν μείνουν στη μέση.

Περνώντας στις γαλλικές εκλογές και προβάλλοντας τις φωτογραφίες του Νικολά Σαρκοζί και του Φρανσουά Ολάντ, ο Jon Stewart βγάζει τη λίστα αυτών που δεν μπορεί να κατανοήσει στη Γαλλία, όπως το γιατί έχουν οι μεσήλικες τόσο ωραίες γυναίκες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα