Τσίπρας στον News 24/7 στους 88,6: Αθλιότητες όσα λέγονται για τον Κουφοντίνα και τον ΣΥΡΙΖΑ

Τσίπρας στον News 24/7 στους 88,6: Αθλιότητες όσα λέγονται για τον Κουφοντίνα και τον ΣΥΡΙΖΑ
NIKOLOPOULOS/EUROKISSI

"Κάθε νόμος πρέπει να τηρείται στην ολότητά του. Αρμόδιοι να απαντήσουν είναι οι δικαστές όχι εμείς" τόνισε ο πρωθυπουργός στη συνέντευξή του στον Β. Σκουρή και την εκπομπή "Παιχνίδια Εξουσίας" στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6.

«Αθλιότητες» χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στον Βασίλη Σκουρή και την εκπομπή “Παιχνίδια Εξουσίας” στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7 στους 88,6, τα όσα λέγονται τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την αναίρεση του βουλεύματος, με το οποίο απορρίφθηκε η τελευταία άδεια στο Δημήτρη Κουφοντίνα, από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και το κατά πόσο “επενέβη” ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Όσα λένε για την υπόθεση Κουφοντίνα και το κόμμα μας, είναι αθλιότητες. Η ιδεολογική και πολιτική διαφορά μας με όσους πιστεύουν πως η κοινωνική πάλη έχει να κάνει με αυτόβουλες και ένοπλες δράσεις και με εμάς που πιστεύουμε στην κοινωνική πάλη και την αλλαγή των συσχετισμών με τη δύναμη του λαού, είναι χαοτική και όσοι δεν το καταλαβαίνουν έχουν εκείνοι το πρόβλημα» ανέφερε ο πρωθυπουργός και τόνισε ότι «κάθε νόμος ωστόσο πρέπει να τηρείται στην ολότητά του. Αρμόδιοι να απαντήσουν είναι οι δικαστές όχι εμείς.»

Παρακολουθείστε ΕΔΩ τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα στο Ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version