Βαρβιτσιώτης: Η ανάταξη της Δυτικής Αθήνας είναι προτεραιότητα για τη ΝΔ

Βαρβιτσιώτης: Η ανάταξη της Δυτικής Αθήνας είναι προτεραιότητα για τη ΝΔ

Ανοιχτή συγκέντρωση στην πλατεία Αγ.Αντωνίου στο Περιστέρι πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών. Έθεσε μάλιστα στο στόχο να βαφτεί γαλάζια στις 7 Ιουλίου η Δυτική Αθήνα

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στην ανοικτή προεκλογική ομιλία του υποψηφίου στο Δυτικό Τομέα Αθηνών, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, στο Περιστέρι.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης, ευχαριστώντας θερμά όλους τους παρευρισκόμενους, τόνισε τη δυναμική που έχει αποκτήσει η Νέα Δημοκρατία σήμερα στην κοινωνία και, ιδίως, στις λαϊκές συνοικίες. «Αυτή η συγκέντρωση στέλνει ένα πολύ ισχυρό μήνυμα: Ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η πρώτη πολιτική δύναμη στη χώρα και οδεύουμε σε μια μεγάλη εκλογική νίκη. Θα πάμε όλοι μαζί για να κάνουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη αυτοδύναμο Πρωθυπουργό με ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία και θα κάνουμε επιτέλους τη Δυτική Αθήνα να βαφτεί στον εκλογικό χάρτη με τα χρώματα τα γαλάζια, με τα χρώματα της σημαίας μας, τα χρώματα της παράταξής μας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος, στην πολιτική που ακολούθησε η σημερινή Κυβέρνηση τα τελευταία πέντε χρόνια, στηλίτευσε τις αχρείαστες -όπως τις χαρακτήρισε- περικοπές συντάξεων και αυξήσεις φόρων που επέβαλε, υπογραμμίζοντας ότι έπληξε τις λαϊκές συνοικίες και τους ανθρώπους της εργασίας, που σήμερα διαμένουν στη Δυτική Αθήνα. «Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε γρήγορα αυτά που πρέπει για να αποκαταστήσουμε το αίσθημα ασφάλειας του πολίτη, να διαλύσουμε τις στρεβλώσεις που έρχονται από το παρελθόν, να δώσουμε την αναπτυξιακή πνοή που χρειάζεται η χώρα, να διευκολύνουμε επενδύσεις και, βέβαια, να προχωρήσουμε στην μείωση των φόρων, γιατί αυτή είναι η μεγαλύτερη γάγγραινα που μας αφήνει ως κληρονομιά η κυβέρνηση που απέρχεται», ανέφερε συγκεκριμένα. Κλείνοντας, ο κύριος Βαρβιτσιώτης, απεύθυνε ανοικτό κάλεσμα στους πολίτες της Δυτικής Αθήνας να εμπιστευτούν σήμερα τη Νέα Δημοκρατία, «τη μόνη δύναμη ανάπτυξης, ενότητας και προόδου».

«Εδώ κτυπάει η καρδιά της Ελλάδας! Οι περιοχές μας βρίσκονται σήμερα στο επίκεντρο της πολιτικής μας πρωτοβουλίας. Η ανάταξη της Δυτικής Αθήνας είναι προτεραιότητα για τη Νέα Δημοκρατία, είναι προτεραιότητα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι προτεραιότητα για μένα», κατέληξε χαρακτηριστικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία, Εθνικές Εκλογές 2019, Εκλογές 2019
SHARE: