Ξενογιαννακοπούλου: Εκβιαστικό το δίλημμα Μητσοτάκη

Ξενογιαννακοπούλου: Εκβιαστικό το δίλημμα Μητσοτάκη
Η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου Eurokinissi

Η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου τόνισε ότι η δήλωση Μητσοτάκη για εκλογές τον δεκαπενταύγουστο δείχνει νευρικότητα και σημείωσε ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης απέφυγε να κάνει οποιοδήποτε ντιμπέιτ με τον Αλέξη Τσίπρα.

Σκληρή νεοφιλελεύθερη ατζέντα, διπλή γλώσσα, εκβιαστικά διλήμματα και νευρικότητα καταλόγισε στον Πρόεδρο της ΝΔ η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, μιλώντας στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6.

Η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου τόνισε ότι η δήλωση Μητσοτάκη για εκλογές τον 15αυγουστο δείχνει νευρικότητα και πρόσθεσε ότι πρόκειται για εκβιαστικό δίλημμα.

Σημείωσε ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης απέφυγε να κάνει οποιοδήποτε ντιμπέιτ με τον Αλέξη Τσίπρα γιατί έχει μια διπλή γλώσσα για όλα τα ζητήματα, από το δημόσιο τομέα μέχρι το ασφαλιστικό, καταλογίζοντάς του σκληρή νεοφιλελεύθερη ατζέντα.

Η υποψήφια βουλευτής Βόρειου Τομέα Β1 Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ έστρεψε τα βέλη της και προς το ΚΙΝΑΛ το οποίο -όπως είπε- ενισχύει το γαλάζιο αφήγημα περί αυτοδυναμίας και την ίδια ώρα κάνει μονομέτωπη επιθεση στον ΣΥΡΙΖΑ που ευνοεί τη ΝΔ.

Σχολιάζοντας τις αιχμές Καραμανλή για το Μακεδονικό, ανέφερε ότι οι δηλώσεις του πρώην Πρωθυπουργού δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και αδικούν την τότε εθνική γραμμή.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version