Υποψήφιοι σύμβουλοι στην Ξάνθη δεν ψήφισαν ούτε τον εαυτό τους!

Υποψήφιοι σύμβουλοι στην Ξάνθη δεν ψήφισαν ούτε τον εαυτό τους!

Αξιοπερίεργο το φαινόμενο που παρατηρήθηκε στην Ξάνθη και όχι μόνο, με υποψηφίους συμβούλους να μην πείθουν ούτε τον εαυτό τους να τους ψηφίσει

Έγινε και αυτό στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών, την προηγούμενη Κυριακή, με υποψήφιους συμβούλους στην Ξάνθη να μην ψηφίζουν ούτε τον εαυτό τους.

Η καταμέτρηση των σταυρών αποκάλυψε, λοιπόν, την ύπαρξη δημοτικών συμβούλων, οι οποίοι δεν πήραν καμία ψήφο ή συγκέντρωσαν ελάχιστες, προφανώς από μέλη της οικογένειας τους.

Υπάρχει πάντως εξήγηση γι’ αυτό, καθώς ορισμένοι εξ αυτών δεν είχαν τη δυνατότητα να ψηφίσουν τον εαυτό τους λόγω του ότι είχαν αλλού τα εκλογικά τους δικαιώματα και έθεσαν υποψηφιότητα μόνο και μόνο για να συμπληρωθεί το “παζλ” του εκάστοτε συνδυασμού. Για τους υπόλοιπους, είναι άγνωστο γιατί δεν στήριξαν την επιλογή που έκαναν.

Χαρακτηριστικό είναι ότι σε δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, υπήρξαν 14 περιπτώσεις υποψηφίων, που συγκέντρωσαν από 0 έως 2 προτιμήσεις. Και φυσικά, το φαινόμενο δεν παρατηρήθηκε μόνο στην Ξάνθη, αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Πληροφορίες από thrakitoday.com

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα