Ελάχιστα τρέφεται ο 17χρονος που σκότωσε τη μητέρα του

Ελάχιστα τρέφεται ο 17χρονος που σκότωσε τη μητέρα του

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο 17χρονος μητροκτόνος στο Αγρίνιο. Συναντήθηκε για πρώτη φορά με τον πατέρα του

Δραματικές σκηνές στα κρατητήρια της Α/Δ Ακαρνανίας, όπου για πρώτη φορά μετά το έγκλημα στον Άγιο Κων/νο , ο 17χρονος συναντήθηκε με τον πατέρα του.

Η συνάντηση είχε σύντομη διάρκεια αφού είναι δεδομένο πως πατέρας και γιος βρίσκονται  σε πολύ άσχημη κατάσταση  και είναι και τα δυο μοναδικά άτομα που γνωρίζουν τι έγινε τη μοιραία νύχτα στο σπίτι της οικογένειας στην οδό Ιωνίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο τους συναντήθηκαν και δεύτερη φορά την Παρασκευή, ενώ μετά από αίτημα του τον 17χρονο συνάντησε και ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανιας κ.κ. Κοσμάς.

Ο μεγάλος γιος της οικογένειας αναχώρησε για το εξωτερικό χωρίς να δει τον αδερφό του.

Ο 17χρονος τρέφεται ελάχιστα στα κρατητήρια και στις ερωτήσεις που του τίθενται απαντά  μονολεκτικά. Δείχνει ακόμη να μην έχει συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει.

Από εκεί και πέρα η υπεράσπιση του δίνει όλο το βάρος στην ψυχική του υγεία και στην ανάγκη να τύχει ειδικής αγωγής και προσοχής και όχι να εγκλειστεί σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Ήδη πάντως έμπειρος ψυχίατρος έχει συναντηθεί με το ανήλικο και την Δευτέρα θα παραδώσει τις δικές του επιστημονικές διαπιστώσεις και το πόρισμα του απευθείας στον Ανακριτή.

Αυτό είναι άλλωστε κάτι που έχει ζητηθεί και από τις Δικαστικές  Αρχές του Αγρινίου, ενώπιον των οποίων ο μαθητής θα παρουσιαστεί επίσης την Δευτέρα.

Πηγή: Agriniopress.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα