Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε το πόδι του 24χρονου με την ακέφαλη σορό

Εντοπίστηκε το ένα από τα δύο πόδια της ακέφαλης σορού που ανήκει σε 24χρονου και που είχε βρεθεί στο Καλοχώρι. Είναι σε κατάσταση προχωρημένης σήψης.
- 22 Ιουνίου 2022 16:17
Βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (22/06) το πόδι του ακέφαλου πτώματος, το οποίο είχε εντοπιστεί την Κυριακή, στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Καλοχωρίου και Χαλάστρας Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr, το πόδι είναι σε κατάσταση προχωρημένης σήψης και εντοπίστηκε στην ίδια περιοχή που βρέθηκε η σορός, στο Καλοχώρι.
Προς το παρόν παραμένουν άγνωστες περισσότερες λεπτομέρειες για τον εντοπισμό του μέλους, ωστόσο αξίζει να αναφερθεί ότι η σορός ταυτοποιήθηκε χθες από την αρμόδια υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας και ανήκει σε 24χρονο άνδρα πακιστανικής καταγωγής.
Υπενθυμίζεται πως η νεκροψία – νεκροτομή που διενεργήθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης έδειξε πως η σορός έφερε μεταθανάτιες κακώσεις. Μάλιστα, φαίνεται πως η σορός παρέμεινε περίπου μία εβδομάδα με δέκα μέρες στο νερό.
Ακόμα δεν έχει αποκλειστεί κανένα ενδεχόμενο και όλα τα αίτια διερευνώνται από το Λιμενικό Σώμα. Σημειώνεται ότι η σορός έφερε εκτεταμένους μώλωπες και τραύματα στα χέρια.
Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις