Χανιά: Διαμαρτυρία για την άφιξη του κρουαζιερόπλοιου “Crown Iris” στο λιμάνι της Σούδας
Διαβάζεται σε 1'
Με πανό, σημαίες της Παλαιστίνης και συνθήματα συλλογικότητες και ομάδες της Κρήτης διαμαρτυρήθηκαν ενάντια στην άφιξη του ισραηλινού κρουαζιερόπλοιου “Crown Iris”.
- 09 Δεκεμβρίου 2025 11:29
Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο λιμάνι της Σούδας, στα Χανιά, προχώρησαν συλλογικότητες και ομάδες το πρωί της Τρίτης καθώς ενάντια στην άφιξη του Ισραηλινού κρουαζιερόπλοιο «Crown Iris».
Στο σημείο έχουν αναπτυχθεί δυνάμεις των ΜΑΤ, οι οποίες προσπαθούσαν να απομακρύνουν τους διαδηλωτές από την πλατεία Σούδας, όπου και συγκεντρώθηκαν.
Με συνθήματα όπως «Η ιστορία έχει μία σωστή πλευρά, με την Παλαιστίνη ως τη λευτεριά» και με παλαιστινιακές σημαίες ζητούσαν να μην προσεγγίσει στο νησί το κρουαζιερόπλοιο.
Όπως γράφει το zarpanews.gr, όλη η περιοχή έχει αποκλειστεί από την αστυνομία ενώ διμοιρίες ΜΑΤ έχουν αναπτυχθεί και στην είσοδο του λιμανιού.