Ένταση στην Κερατέα

???m??? ???????????????? ???????? ?? ????????????? ????????????????????? ?? ?? ???.?? ?????? ?????????????? ?????.(EUROKINISSI)
???m??? ???????????????? ???????? ?? ????????????? ????????????????????? ?? ?? ???.?? ?????? ?????????????? ?????.(EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ένταση και επεισόδια ξέσπασαν το βράδυ της Κυριακής έξω από τον υπό κατασκευή Χώρο Υγιεινής Ταφής Απορριμμάτων στην περιοχή του Οβρυοκάστρου. Τραυματισμός νεαρού. Εξοργισμένοι οι κάτοικοι

Επεισόδια ξέσπασαν λίγο μετά τις 8 το απόγευμα έξω από τον υπό κατασκευή Χώρο Υγιεινής Ταφής Απορριμμάτων στην περιοχή του Οβρυοκάστρου, από οργισμένους κατοίκους που αντιδρούν στην περιβαλλοντική υποβάθμιση της περιοχής τους.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ομάδες κατοίκων από την Κερατέα συνεπλάκησαν με τις δυνάμεις των Μ.Α.Τ. που βρίσκονται παρατεταγμένες στο σημείο.

Κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων, ένας αστυνομικός τραυμάτισε στο πρόσωπο έναν κάτοικο, με όπλο βολής δακρυγόνου.

Όπως έγινε γνωστό, ο διαδηλωτής μεταφέρθηκε από κατοίκους στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται.

Το περιστατικό προκάλεσε την οργή των διαδηλωτών, οι οποίοι επιτέθηκαν εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων με πέτρες, ξύλα και βόμβες μολότοφ.

Τα Μ.Α.Τ. προχώρησαν σε εκτεταμένη χρήση χημικών, ένω έριξαν και χειροβομβίδες κρότου - λάμψης, προκειμένου να απωθήσουν τους συγκεντρωμένους.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Επεισόδια στην Κερατέα

Νύχτα βίας στην Κερατέα

Νέες συμπλοκές στην Κερατέα

SHARE: