Επεισόδια και ρίψη χημικών έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στα Χανιά

Επεισόδια και ρίψη χημικών έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στα Χανιά

Ένταση έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στα Χανιά, με ομάδα αντιεξουσιαστών να επιτίθεται σε αστυνομικούς με καδρόνια, πέτρες και πυροσβεστήρες που έριχναν άσπρη μπογιά. Με ρίψη χημικών "απάντησε" η ΕΛ.ΑΣ.

Ένταση προκλήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (18/09) έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στα Χανιά, με αντιεξουσιαστές να επιτίθενται στους αστυνομικούς, που ήταν παραταγμένοι στο σημείο.

Οι αρχές λόγω των απεργιακών συλλαλητηρίων αλλά και της δολοφονίας του 34χρονου στο Κερατσίνι, είχε από νωρίς θέσει υπό κλοιό τα γραφεία του κόμματος. Όταν η πορεία πέρασε από τον συγκεκριμένο δρόμο, άγνωστοι με καλυμμένα τα πρόσωπα τους άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά του φασισμού και επιτέθηκαν με καδρόνια, πέτρες και πυροσβεστήρες στους αστυνομικούς. Οι τελευταίοι "απάντησαν" άμεσα με δακρυγόνα και κρότου λάμψης, με την κατάσταση να εκτονώνεται λίγα λεπτά αργότερα.

Να σημειωθεί ότι μέσα στους πυροσβεστήρες που χρησιμοποίησαν οι αντιεξουσιαστές δεν υπήρχαν τα γνωστά υλικά πυρόσβεσης αλλά άσπρη μπογιά. Αποτέλεσμα ήταν οι άνδρες της αστυνομίας να βαφτούν στα άσπρα.

Πληροφορίες από zarpa.gr

SHARE:

24Media Network