Έριξαν τσιμέντο στη Λαυρίου

Έριξαν τσιμέντο στη Λαυρίου

Ο αγώνας των κατοίκων της Κερατέας συνεχίζεται με φαντασία και αμείωτη ένταση. Δυνάμεις των ΜΑΤ που επιχείρησαν να ανοίξουν και πάλι τη Λαυρίου, ήρθαν αντιμέτωποι με μια δυσάρεστη έκπληξη

Νέα επιχείρηση καθαρισμού της λεωφόρου Λαυρίου από μπάζα και τσιμέντα επιχείρησαν αστυνομικές δυνάμεις των ΜΑΤ το πρωί της Πέμπτης.

Συγκεκριμένα, στις 11 το πρωί περισσότεροι από 160 αστυνομικοί των ΜΑΤ ακροβολίστηκαν εκ νέου στην αποκλεισμένη κεντρική λεωφόρο Λαυρίου, στο ύψος της Κερατέας, συνοδεύοντας δυο φορτηγά και μια μπουλντόζα για να διανοίξουν τα μπλόκα.

Αυτή τη φορά όμως τα οδοφράγματα που είχαν στηθεί δεν ήταν απλώς από μπάζα, αλλά ήταν τσιμεντωμένα σίδερα και μάλιστα από τη μια έως την άλλη άκρη του δρόμου.

Οι δυνάμεις των ΜΑΤ γκρέμισαν τα προστατευτικά κιγκλιδώματα του δρόμου ταχείας κυκλοφορίας και έκαναν παράκαμψη κυριολεκτικά  μέσα από την αυλή μιας εταιρίας.

Ο ιδιοκτήτης όταν το πληροφορήθηκε έπαθε σοκ καθώς όπως είπε, πληρώνει 40.000 ευρώ ασφάλιστρα το χρόνο και δεν είναι δυνατόν η ίδια η αστυνομία να εκθέτει σε άμεσο κίνδυνο την ασφάλεια της επιχείρησης του. 

“Για φανταστείτε να πέσει τυχαία ένα αυτοκίνητο πάνω στο κτίριο, να πάρει φωτιά και να καεί ολόκληρη η επιχείρηση, ποιος θα με καλύψει εμένα; Η ασφάλεια πάντως όχι, όπως έγινε αυτή η αυθαίρετη διάνοιξη της λεωφόρου, μέσα από την αυλή του εργοστασίου”, είπε χαρακτηριστικά ιδιοκτήτης στην περιοχή, σύμφωνα με τη levreotiki.com

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα