Μπουνιές και κλοτσιές

ΑΡΓΟΣ-ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ-ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ// ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ.(EUROKINISSI-Β. ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ) ΓΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ  ΑΡΓΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ
ΑΡΓΟΣ-ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ-ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ// ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ.(EUROKINISSI-Β. ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ) ΓΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ EUROKINISSI

Μικρής έκτασης επεισόδιο σημειώθηκε στις περίπου 14.30 εις βάρος του γνωστού δικηγόρου Αλέξη Κούγια. Σύμφωνα με μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες, ο κ. Κούγιας δέχτηκε επίθεση από δύο άτομα και αναγκάστηκε να καταφύγει σε πολυκατοικία.

Επίθεση με βωμολοχίες, φτυσίματα αλλά και χτυπήματα φέρεται να υπέστη ο Αλέξης Κούγιας στην περιοχή των Εξαρχείων. Ο γνωστός ποινικολόγος πιθανολογείται πως κατευθυνόταν σε μία πολυκατοικία στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Γραβιάς.

Τότε δέχτηκε την λεκτική αρχικά επίθεση από μία γυναίκα η οποία στη συνέχεια τον έφτυσε. Ο κ. Κούγιας, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, προσπάθησε να αντιδράσει όταν τον χτύπησε ένας άλλος άνδρας.

Τότε έσπευσε να μπει στην πολυκατοικία στην οποία κατευθυνόταν. Δεν υπάρχει πάντως ένταση στην περιοχή ούτε το επεισόδιο φαίνεται να είχε συνέχεια. Από την Αστυνομία δεν επιβεβαιώνεται το περιστατικό ούτε όμως υποστηρίζουν ότι δεν ισχύει.

SHARE:

24Media Network