6.000 δώρα αγάπης από την ΑΒ Βασιλόπουλος

6.000 δώρα αγάπης από την ΑΒ Βασιλόπουλος

Η εταιρεία που δεν μένει στη θεωρία ή στα λόγια, αλλά στρώνει το γιορτινό τραπέζι σε χιλιάδες οικογένειες.

Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της προσφοράς, της οικογένειας και της αγάπης. Και ποια είναι άραγε η πιο έμπρακτη μορφή προσφοράς και αγάπης; Τι είναι πιο ουσιαστικό από το να κάνεις πραγματικότητα το εορταστικό γεύμα σε μια οικογένεια με παιδιά; Με αυτή τη σκέψη, η ΑΒ Βασιλόπουλος, που έχει στον πυρήνα της φιλοσοφίας της, αλλά και στο DNA των ανθρώπων της την κουλτούρα της Εταιρικής Υπευθυνότητας, με την υποστήριξη του «Μπορούμε» και της «Τράπεζας Τροφίμων» προσφέρει τα τρόφιμα για το εορταστικό γεύμα 6000 οικογενειών με παιδιά σε όλη την Ελλάδα, που έχουν ανάγκη.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς πρόκειται για μία καινοτόμο πράξη αλληλεγγύης η οποία υποστηρίζει τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και δυσκολία σίτισης. Η συγκεκριμένη ενέργεια έχει ιστορία, καθώς πραγματοποιείται από το 2012, σε συνεργασία με το «Μπορούμε», και ξεκίνησε με την προσφορά τροφίμων για το εορταστικό γεύμα 3.000 τετραμελών οικογενειών με παιδιά. Το 2015, το πρόγραμμα διευρύνθηκε μέσα από τη συνεργασία της ΑΒ με έναν ακόμα αξιόπιστο φορέα, που αποτελεί διαχρονικό σύμμαχο της σε αντίστοιχα προγράμματα, την «Τράπεζα Τροφίμων», ενώ το 2016, η πρωτοβουλία άρχισε να πραγματοποιείται και κατά τη διάρκεια του Πάσχα.

Παράλληλα η ΑΒ δίνει και σε εμάς τη δυνατότητα να συμμετάσχουμε σε αυτήν την αλυσίδα αλληλεγγύης που έχει στήσει σε συνεργασία με το δίκτυό της, τους προμηθευτές, τις αποθήκες και τα καταστήματά της. Μπορούμε λοιπόν να γίνουμε μέρος αυτού το κύματος μέσα από τα «Δώρα Αγάπης», μια ενέργεια που υλοποιείται για 3η χρονιά, σε επιλεγμένα καταστήματα ΑΒ σε όλη την Ελλάδα. Πρόκειται για 3 πακέτα με διαφορετικά προϊόντα που καλύπτουν τις εορταστικές αγοραστικές μας ανάγκες, τυλιγμένα σε όμορφη συσκευασία δώρου. Μπορούμε είτε να τα προσφέρουμε, είτε να τα αγοράσουμε για το σπίτι μας, το σημαντικό είναι πως με κάθε αγορά τους η ΑΒ δωρίζει 2€ στην Τράπεζα Τροφίμων.

Καθώς λοιπόν εμείς στεκόμαστε μπροστά από τα ράφια και προσπαθούμε να επιλέξουμε ανάμεσα στα 3 πακέτα ας αρπάξουμε την ευκαιρία και ας συλλογιστούμε τι αξίζει πραγματικά: αφενός το να δημιουργούμε στιγμές και να μοιραζόμαστε το γιορτινό τραπέζι μαζί με την οικογένειά μας, μαζί με τους αγαπημένους μας, αλλά και το να ενισχύσουμε το κλίμα αισιοδοξίας που σταθερά προσπαθεί να μεταδώσει η ΑΒ Βασιλόπουλος, επιστρέφοντας την εμπιστοσύνη που της δείχνουμε και εμείς καθημερινά. Γιατί ακόμα και η πιο μικρή επιλογή μας, από το από πού ψωνίζουμε και το κατά πόσο επιλέγουμε να προσφέρουμε, μπορεί να κάνει τη διαφορά –όχι μόνο σε εμάς, αλλά σε όλους μας.

SHARE: