Air Canada: Με 20% επιπλέον θέσεις φέτος στην Ελλάδα

Air Canada: Με 20% επιπλέον θέσεις φέτος στην Ελλάδα
Από αριστερά: η κ. Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, ο κ. Stefano Casaregola, Regional Manager Italy, Spain, Portugal, Greece & Cyprus, Air Canada και η κ. Σαπφώ Τριαντάρη, General Sales Agent, Air Canada

Περισσότερα δρομολόγια στις γραμμές της προς Ελλάδα προσθέτει το 2019 η Air Canada. Σκέψεις για πτήσεις όλο τον χρόνο μεταξύ Τορόντο και Αθήνας

Έχοντας πιάσει “ταβάνι” το 2018 καθώς η πληρότητα στις πτήσεις της προς Αθήνα ξεπερνούσαν το 92% η Air Canada προχωράει σε επέκταση των δρομολογίων της για φέτος. Συγκεκριμένα η Air Canada επεκτείνει την παρουσία της στην Αθήνα φέτος το καλοκαίρι, με την προσθήκη 2 εβδομαδιαίων πτήσεων προς το Τορόντο και 2 εβδομαδιαίων πτήσεων προς το Μόντρεαλ. Οι πρόσθετες πτήσεις θα εκτελούνται από την Air Canada Rouge από τις 24 Ιουνίου έως τις 24 Σεπτεμβρίου, πέραν των ήδη υφιστάμενων καθημερινών δρομολογίων που πραγματοποιούνται από την 1η Απριλίου έως τις 17 Νοεμβρίου.

Όπως ανέφερε το μεσημέρι της Τετάρτης σε δημοσιογραφική εκδήλωση ο υπεύθυνος Νοτίου Ευρώπης της αεροπορικής, Stefano Casaregola, η Air Canada προσθέτει +20% επιπλέον θέσεις στις γραμμές από και προς Αθήνα ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει μελλοντικά σύνδεση με το Τορόντο όλο τον χρόνο. Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι κάτι τέτοιο συνέβη στην σύνδεση με το Μιλάνο όπου και εκεί τα τελευταία χρόνια είχε παρατηρηθεί αύξηση στην κίνηση.

Με αφετηρία την επιτυχημένη πορεία της Air Canada στην ελληνική αγορά, οι νέες πτήσεις ενδυναμώνουν την παρουσία της εταιρείας στην αγορά, κατά τη θερινή τουριστική περίοδο. Οι νέες αυτές, ενισχυμένες πτήσεις θα προσφέρουν στο επιβατικό κοινό μεγαλύτερη άνεση και περισσότερες δυνατότητες επιλογής και -επιπλέον- τη δυνατότητα εξυπηρετικής περαιτέρω σύνδεσης με το διευρυμένο δίκτυο της εταιρείας στη Βόρειο Αμερική και παγκοσμίως.

Οι πελάτες της Air Canada που ταξιδεύουν σε περισσότερους από 60 προορισμούς στις ΗΠΑ μέσω Τορόντο ή Μόντρεαλ, μπορούν να επωφελούνται από την εκ των προτέρων ολοκλήρωση στον Καναδά του τελωνειακού και διαβατηριακού ελέγχου των ΗΠΑ, χωρίς να χρειάζεται να παραλαμβάνουν ενδιάμεσα τις αποσκευές τους πριν από τον τελικό προορισμό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα