Άμεση ανταπόκριση στην ζημιά της Druckfarben Ελλάς ΑΕΒΕ, από την Εθνική Ασφαλιστική

Πυρκαγιά σε βιομηχανία χρωμάτων στη θέση Καλλιστήρι, επί της οδού Μεγαρίδος, στον Ασπρόπυργο την Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016. Στον χώρο της βιοτεχνίας, η οποία εκτείνεται σε 200 τετραγωνικά μέτρα, επιχειρούν 36 πυροσβέστες με 12 οχήματα.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Πυρκαγιά σε βιομηχανία χρωμάτων στη θέση Καλλιστήρι, επί της οδού Μεγαρίδος, στον Ασπρόπυργο την Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016. Στον χώρο της βιοτεχνίας, η οποία εκτείνεται σε 200 τετραγωνικά μέτρα, επιχειρούν 36 πυροσβέστες με 12 οχήματα. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Εθνική Ασφαλιστική προχωρεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ταχύτατη και ορθή εξυπηρέτηση της Druckfarben Ελλάς ΑΕΒΕ

Στο πλευρό της Druckfarben Ελλάς ΑΕΒΕ, βρίσκεται η Εθνική Ασφαλιστική από την πρώτη ημέρα (28/3/16) της πυρκαγιάς που ξέσπασε στις εγκαταστάσεις της βιομηχανίας. Πραγματογνώμονες και στέλεχος της εταιρείας έσπευσαν επί τόπου από την πρώτη στιγμή του ατυχήματος.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Εθνική Ασφαλιστική, καθώς ηγείται του συνασφαλιστικού σχήματος που καλύπτει την Druckfarben τόσο για υλικές ζημιές όσο και για απώλεια κερδών έναντι πυρκαγιάς & συμπληρωματικών κινδύνων, προχωρεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ταχύτατη και ορθή εξυπηρέτηση της ασφαλισμένης εταιρίας.

● Άμεση ήταν η επέμβαση και οι προσπάθειες που κατέβαλε η διεύθυνση του Πυροσβεστικού Σώματος για τον περιορισμό των ζημιών, προς την οποία η Εθνική Ασφαλιστική εκφράζει τις ευχαριστίες της επισημαίνοντας το σημαντικό γεγονός πως δεν υπήρξε τραυματισμός κανενός εργαζόμενου.

● Η Εθνική Ασφαλιστική, θα βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους (ασφαλισμένος, συνασφαλίστριες εταιρίες, διαμεσολαβούντες μεσίτες, δημόσιες αρχές και πραγματογνώμονες), προκειμένου να ολοκληρώσει το ταχύτερο δυνατόν τις προβλεπόμενες διαδικασίες και να πράξει τα όσα υπαγορεύονται από αυτές και από την ασφαλιστική σύμβαση, όπως άλλωστε συμβαίνει στις χιλιάδες ζημιές που καλείται να διαχειριστεί κάθε χρόνο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Σε εξέλιξη μεγάλη φωτιά σε βιομηχανία στον Ασπρόπυργο

SHARE:

24Media Network