Αποτυπώστε κάθε στιγμή με τους φίλους σας σε μία λήψη με το Alcatel 5 – το νέο selfie stick

Αποτυπώστε κάθε στιγμή με τους φίλους σας σε μία λήψη με το Alcatel 5 – το νέο selfie stick

Με τον ευρυγώνιο φακό του Alcatel 5 δεν χρειάζεστε πλέον selfie sticks!

Θέλετε να τραβήξετε μία ομαδική selfie ή μία “groupfie”, αλλά με δυσκολία χωράνε όλοι σας οι φίλοι σε μία λήψη; Τελευταίες μελέτες υποστηρίζουν ότι το 60% των φωτογραφιών που τραβάμε με smartphone είναι groupfies και το 66% των χρηστών smartphone πιστεύουν ότι είναι δύσκολο να τραβήξεις μία selfie που να περιέχει πάνω από τρία άτομα. O φακός 120 μοιρών του Alcatel 5 είναι ιδανικός για ευρυγώνιες λήψεις, αφού προσαρμόζεται αυτόματα μόλις αναγνωρίσει περισσότερα από δύο πρόσωπα στη φωτογραφία. Με αυτό τον τρόπο κανένας φίλος σας δεν θα μείνει εκτός πλάνου.

Το Alcatel 5 smartphone προσφέρει μία εύχρηστη διπλή μπροστινή κάμερα, η οποία αιχμαλωτίζει τρεις φορές περισσότερα μέσα σε μία εικόνα από ό,τι μπορεί να αιχμαλωτίσει μία τυπική selfie.

Η κάμερα αυτομάτως γνωρίζει εάν θέλετε να τραβήξετε μία κλασική selfie ή μία groupfie και προσαρμόζεται ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων που είναι στο εύρος πεδίου.

Ακόμα και οι νυχτερινές “groupfies” θα είναι φωτεινές και ευκρινείς καθώς το Alcatel 5 διαθέτει μπροστινό LED φλας που κάνει αυτομάτως τις λήψεις πιο καθαρές.

Για αυτό αφήστε το selfie stick και χρησιμοποιήστε το Alcatel 5 που σας επιτρέπει να τραβήξετε τις τέλειες ομαδικές λήψεις χωρίς να στριμώχνεστε για να μπείτε στο πλάνο!

Για 3D εικόνες παρακαλούμε κάνετε κλικ εδώ

Για εικόνες υψηλής ευκρίνειας ακολουθήστε τους παρακάτω συνδέσμους:

Lifestyle pictures

Product pictures

Το βίντεο του Alcatel 5

ADVERTISING

SHARE: