Black Friday 2018: Αυτά είναι τα πρώτα “εξαντλήθηκαν”

Black Friday 2018: Αυτά είναι τα πρώτα “εξαντλήθηκαν”

Πού στήθηκαν ουρές για τις προσφορές του Black Friday και ποιες συσκευές εξαφανίστηκαν μέσα σε λίγα λεπτά

Η πρώτη προσφορά για το Black Friday που φαίνεται ότι τράβηξε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των καταναλωτών δεν είναι άλλη από το iPhone 6 που το Public το διέθετε έναντι 199 από τα φυσικά του καταστήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες τα τεμάχια που διατέθηκαν για την Μαύρη Παρασκευή εξαντλήθηκαν μέσα στα 5 πρώτα λεπτά που άνοιξαν τα καταστήματα.

Το News247.gr σε επικοινωνία που είχε με τα Public ενημερώθηκε ότι συνολικά είχαν διατεθεί μέσω του δικτύου 400 συσκευές iPhone 6. Η προσφορά έχει ήδη κατεβεί από το site της εταιρείας όπως και κάποιες τηλεοράσεις 49 ιντσών που επίσης έχουν εξαντληθεί τα αποθέματα που ήταν προς διάθεση

Τα πρώτα “εξαντλήθηκαν” εμφανίστηκαν και στην οθόνη του ηλεκτρονικού καταστήματος της Πλαίσιο. Συγκεκριμένα σε χρόνο ρεκόρ εξαφανίστηκε το Nokia 5 SS σε μαύρο χρώμα και τιμή τα 99 ευρώ καθώς το smartphone Turbo X 4G που διατίθεντο σε τιμή 39 ευρώ από 110 ευρώ.

Σε πολύ καλά επίπεδα κινούνται και οι προσφορές σε iPhone που προς διάθεση και άλλες τρεις μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version