Black Friday: Ο Κωτσόβολος λανσάρει νέα υπηρεσία λίγο πριν τις προσφορές

Black Friday: Ο Κωτσόβολος λανσάρει νέα υπηρεσία λίγο πριν τις προσφορές
Yanis lefakis

Θέση μάχης παίρνει ο Κωτσόβολος για την Black Friday με μία νέα υπηρεσία και στόχο την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Τη νέα υπηρεσία Pay Express φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα η Κωτσόβολος λίγες ημέρες πριν την Black Friday με στόχο τη διευκόλυνση των αγορών μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. Η νέα υπηρεσία στοχεύει να διευκολύνει τις αγορές και να βελτιώσει περαιτέρω το επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών, καθώς η χρήση της καταργεί την αναμονή στο ταμείο. Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι η Κωτσόβολος ήταν η πρώτη αλυσίδα που άνοιξε τον χορό των προσφορών του Black Friday.

Λίγο πριν την Black Friday

Η έλευση της νέας υπηρεσίας λίγες ημέρες πριν την Black Friday δεν είναι τυχαία καθώς αυτή είναι η περίοδος με τα μεγαλύτερα προβλήματα και ουρές στα ταμεία. Η Κωτσόβολος, αναγνωρίζοντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης καθημερινότητας, δημιούργησε το Pay Express, που δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες, που πληρώνουν μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας να ολοκληρώσουν τη συναλλαγή τους γρήγορα, σε οποιοδήποτε σημείο του καταστήματος, χωρίς να περάσουν από κάποιο ταμείο, παρά μόνο μέσω του τερματικού pos που φέρει πάνω του ο σύμβουλος πωλήσεων.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας η οποία ήδη έχει έντονη διαφημιστική παρουσία για το Black Friday, επιπλέον, η υπηρεσία Pay Express μπορεί να εξυπηρετήσει τις παραγγελίες μέσω internet που έχουν επιλέξει το collect@store. Η νέα υπηρεσία Pay Εxpress, σε συνδυασμό με τα Ταμεία Express, μια ακόμη πρωτιά της Κωτσόβολος, έρχεται να συμπληρώσει και να αναβαθμίσει την εμπειρία αγοράς. Η εταιρεία επενδύει σε πολλαπλά σημεία εξυπηρέτησης και εφαρμόζει καινοτόμες λύσεις για την ευκολία των αγορών για γρήγορο check out και πιο ποιοτικό χρόνο αγορών χωρίς παραμονές σε ουρές ταμείων ιδίως σε περιόδους αιχμής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version