Black Friday σημαίνει καινούργια τηλεόραση

Black Friday σημαίνει καινούργια τηλεόραση
Happy young woman watching tv on sofa Happy young woman watching tv on sofa

Μετράμε ήδη αντίστροφα για τη μεγαλύτερη καταναλωτική γιορτή του χρόνου. Εσύ μέτρα πόσες ίντσες θες να είναι το νέο σου απόκτημα.

Το κλειδί για ακόμα πιο επιτυχημένες αγορές στο Black Friday, το οποίο εδώ και 2-3 χρόνια το περιμένουμε όλοι με ανυπομονησία εφάμιλλη των Χριστουγέννων, είναι η προετοιμασία. Φέτος ειδικά, με τις τηλεοπτικές υπερπαραγωγές των ξένων καναλιών στο απόγειό τους, αλλά και με τις σταθερές αθλητικές αξίες καθώς και ορισμένες ελληνικές παραγωγές που ξεχωρίζουν, η ανάγκη των περισσοτέρων από εμάς είναι μία καινούργια τηλεόραση.

Το πρώτο που πρέπει να σκεφτείς είναι τι μεγέθους τηλεόραση θα ήθελες, αλλά και το κατά πόσο θα σου ταιριάζει στον χώρο για τον οποίο την προορίζεις.

Οι ειδικοί λένε πως το ιδανικότερο είναι να επιλέξεις την μεγαλύτερη οθόνη που ταιριάζει στον χώρο σου υπολογίζοντας ότι τα 2 μέτρα απόσταση είναι ιδανικά για 44’’-54’’. Για τηλεοράσεις 4Κ αυτή η απόσταση μειώνεται στο μισό λόγω της διπλάσιας ανάλυσης σε κάθε άξονα, οπότε για ένα μοντέλο των 50’’ το ένα μέτρο είναι ιδανικό. Για μεγαλύτερες αποστάσεις επίλεξε μοντέλο 55’’ και άνω.

Αν τώρα αντικείμενο του πόθου σου είναι οι curved τηλεοράσεις, πρέπει να ξέρεις πως εκτός από όμορφες και ντιζαϊνάτες οι curved οθόνες, χάρη στην κυρτότητα της οθόνης, προσφέρουν πιο ζωντανή εικόνα, μειώνουν τις αντανακλάσεις, ενώ αυξάνουν και την αίσθηση βάθους της εικόνας ακόμα και σε 2D περιεχόμενο.

Οι επιλογές βέβαια όταν μιλάμε για τηλεοράσεις είναι σχεδόν άπειρες και τα ερωτήματα το ίδιο: για παράδειγμα μήπως σου χρειάζεται μια Smart TV που σου προσφέρει πρόσβαση στο ίντερνετ ή ακόμα και φωνητικό έλεγχο;

Μην ξεχνάς πως η τηλεόρασή σου βέβαια μπορεί να λειτουργήσει και ως monitor, ως παιχνιδομηχανή, να συνδεθεί με το smartphone σου και πολλά ακόμα. Ανάλογα με τις απαιτήσεις σου μπορείς να καταλήξεις και στο αντίστοιχο μοντέλο, αν και η θύρα HDMI που σου επιτρέπει να κάνεις τα περισσότερα από αυτά υπάρχει πλέον σε σχεδόν όλες τις σύγχρονες τηλεοράσεις, σε περισσότερες από μία θύρες.

Τώρα λοιπόν που έχεις ήδη επιλέξει ποια θα είναι η επόμενη τηλεόραση που θα σε συντροφέψει και το μόνο που περιμένεις είναι να δεις την εντυπωσιακή πτώση της τιμής της που θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά, μπες στο ειδικό section που εγκαινιάζει φέτος για πρώτη φορά το Public “Πες τι θες σε Black Friday τιμές” public.gr/BF και δήλωσε τι θέλεις να αγοράσεις. Διαλέγοντας από την προϊοντική γκάμα των αγαπημένων μας καταστημάτων μπαίνουμε αυτόματα σε καθημερινή κλήρωση για 5 δωροεπιταγές των 100ευρώ, ενώ παράλληλα κατοχυρώνουμε το δικαίωμα να μάθουμε από τους πρώτους τις προσφορές στα προϊόντα που μας ενδιαφέρουν. Το Public αφουγκράζεται τις επιθυμίες μας και ετοιμάζει μια γιορτή που θα μας μείνει αξέχαστη! Και φυσικά, είμαστε όλοι καλεσμένοι!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version