ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε 10 online σεμινάρια από το Skillbox.gr

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε 10 online σεμινάρια από το Skillbox.gr

#skillboXMAS – Ο Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός του Skillbox μόλις ξεκίνησε.

Επειδή η γνώση πρέπει να μοιράζεται και να μεταδίδεται απλόχερα και επειδή διανύουμε μία εποχή που βομβαρδιζόμαστε συνεχώς από πληροφορίες, νέες τεχνολογίες, νέες τεχνικές και μεθόδους και πρέπει να είμαστε σε θέση να ακολουθούμε τις νέες τάσεις και να εξελισσόμαστε επαγγελματικά και προσωπικά, το Skillbox.gr (ο εκπαιδευτικός βραχίονας του Jobfind.gr) προσφέρει online σεμινάρια σε 10 τυχερούς αναγνώστες. 

Ο παράξενα πράσινος Άγιος Βασίλης του Skillbox γέμισε το σάκο του με γνώση και ετοιμάζεται να τη μοιράσει σε όλους εσάς που διψάτε για συνεχή μάθηση και εξέλιξη. Τα δώρα θα τα παραδώσει στις 27 Δεκεμβρίου 2018 στο pc σας, στο smartphone σας ή στο tablet σας!

Για να λάβετε μέρος στο Διαγωνισμό συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη Φόρμα Συμμετοχής Διαγωνισμού και επιλέξτε το online σεμινάριο που σας ενδιαφέρει. 

Ο Διαγωνισμός ξεκινά στις 17 Δεκεμβρίου 2018 και θα λήξει στις 26 Δεκεμβρίου 2018 στις 23:59. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 27 Δεκεμβρίου και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την ίδια ημέρα μέσω email, που θα λάβουν όλοι οι συμμετέχοντες και ταυτόχρονα στις Ιστοσελίδες Skillbox.gr και Jobfind.gr.

10 τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν τη ΔΩΡΕΑΝ παρακολούθηση του online σεμιναρίου της επιλογής τους, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν στο email τους εκπτωτικό κουπόνι για να το χρησιμοποιήσουν σε μελλοντική αγορά κάποιου σεμιναρίου.

Πριν επιλέξετε το σεμινάριο που μπορείτε να διεκδικήσετε, μπορείτε να τα δείτε αναλυτικά παρακάτω: 

Video editing με το Adobe Premiere Pro

Επικοινωνώ Αποτελεσματικά: Λεκτική και Μη Λεκτική Επικοινωνία

Διαχείριση Άγχους και Επαγγελματικό Burnout

Χτίστε το brand και το κοινό σας με το Instagram

Διοίκηση και marketing ηλεκτρονικού καταστήματος

Public speaking: Φοβάσαι να μιλήσεις στο κοινό; Αντιμετώπισε το!

Bitcoin και κρυπτονομίσματα στην πράξη

Ακολουθήστε το Skillbox.gr στα Social Media για να ενημερώνεστε πρώτοι για παρόμοιες ενέργειες: 

Facebook |  Instagram  | LinkedIn |  Youtube

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα